23948sdkhjf

Två nya Texas Longhorn inom en månad

Den expansiva steakhousekedjan har nu 33 restauranger runt om i landet.

Texas Longhorn har öppnat två nya restauranger inom loppet av en månad. Först i Jönköping och den 3 juni även i Falun. Steakhousekedjan har nu 33 restauranger från Skellefteå i norr till Malmö i söder.

– Att öppna vår första restaurang i Dalarna känns väldigt kul. Vi tror starkt på Falun och ser att det finns utrymme för vårt koncept på flera ställen i Dalarna, säger Patrik Engman, etableringsansvarig på Texas Longhorn.

I Jönköping gör Texas Longhorn comeback i en ny lokal vid Juneporten, sedan den förra franchisetagaren sagt upp avtalet med kedjan hösten 2019.

I Falun är det ägarna, far och dotter, av indiska New Mumbai som gjort om sin restaurang till steakhouse och blivit en del av Texas Longhorn-kedjan. På grund av pandemin blev möblerna försenade så den planerade öppningen i april blev uppskjuten till juni.

– Vi är glada att få öppna upp portarna till Texas Longhorn och sprida äkta Texas gästfrihet till Falunborna. Det blir ett nytt spännande tillskott i det lokala restaurangutbudet, säger franchisetagaren Marzana Kazi.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079