23948sdkhjf

Öppningsdags för ny Snabbgross Club

I morgon, den 26 augusti, öppnar den första Snabbgross Club-butiken utanför Stockholm. Det sker som tidigare rapporterats på Weda handelsplats i Södertälje. Butiken får en yta på cirka 2 600 kvadratmeter.

Snabbgross Club är Axfoods restauranggrossist som är öppen även för privatpersoner. Med ett medlemskap som kostar 299 kronor per år kan kunderna köpa stora förpackningar till låga priser och ta del av medlemskampanjer, medlemspriser och rabatterade tjänster hos partners. För restaurang- och företagskunder fungerar konceptet som en vanlig Snabbgross-butik som även erbjuder e-handel. 

– Vår ambition är att tillgodose stadens restauranger, caféer och företagskunder med ett brett sortiment till låga priser, vassa kampanjer och unika medlemskampanjer, samtidigt som vi ger Södertäljeborna en helt ny typ av mataffär att handla ifrån, säger Susanne Hagberg, butikschef på Snabbgross Club i Södertälje.

Den första Snabbgross Club-butiken slog upp portarna i slutet av förra året i Danderyd i norra Stockholm. Där har närmare 9 000 personer tecknat medlemskap. Den som vill veta mer och se hur det ser ut inne i butiken kan göra det här. 

Det är sedan tidigare klart att den tredje Club-butiken öppnas i Stallsikens handelsområde i Skövde nästa vår. Totalt närmar sig Axfoods Snabbgross-kedja 30 butiker. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094