23948sdkhjf

Fat Cat krogsatsning på ny mötesplats vid Sergels torg

Space vd: Vi hoppas bli en ny stjärna på Stockholms kroghimmel.

Frankrike möter östasien när Brasserie Fat Cat slår upp dörrarna i den femte Hötorgsskrapan i Stockholms city. Den 27 oktober öppnar restaurangen som blir det kulinariska hjärtat i det som beskrivs som den digitala generationens nya mötesplats, kulturcentret Space, som öppnar en månad senare.

På Fat Cat ska man kunna mötas för lunch, frukostmöten, middagar eller ta en drink på sena kvällar. En innovativ explosion av japanska och koreanska smaker utlovas. 

– Fat Cat hämtar känslan och stämningen från de franska brasserierna och maten och råvarorna från det japanska och koreanska köket. Vi säger att vi har hjärtat i Frankrike och själen i Japan och Korea, säger Lina Liberg, food & beverage manager på Fat Cat och med tidigare erfarenhet från Den Gyldene Freden, Tegelbacken, Luzette och Grill.

Fat Cat drivs av Space i nära samarbete med partners. Menigo leverarer köksutrustning och råvaror och Spendrups levererar dryck till Fat Cat och resten av huset.

– Fat Cat är en viktig del av Space. Med vårt japansk-koreanska brasserie, och stora uteservering mot fontänen, hoppas vi bli en ny stjärna på Stockholms kroghimmel, säger Åsa Caap, vd Space.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078