23948sdkhjf

Ny vice vd och nattleveranser för Foodora

Hemleveransbolaget Foodora, som agerar på sista milen, utvecklar sin verksamhet. För att fortsätta i samma tillväxttakt, har en ny vice vd rekryterats, nämligen Joakim Slettengren. 

Han har tidigare varit managementkonsult  Accenture, och har även jobbat för Ericsson Singapore och SEB. 

 Foodora innoverar ständigt och går från beslut till handling i snabb takt. Att bolaget dessutom utvecklats till en enorm och snabbväxande handelsplats, med nya och disruptiva affärsmodeller, är en resa som jag verkligen ser fram emot att vara en del av. Detta är en möjlighet som jag bara inte kunde missa, säger Joakim Slettengren, ny vice vd Foodora Sverige. 

Nyligen började hemleveransbolaget med vattenskoter för att kunna leverera varor till boenden i skärgården. Tester som kommer att utvärderas, med förhoppning om att implementera vattenskotrar och båtar i den vardagliga leveransen.

Bolaget har också meddelat att man nu utökar sin tjänst med ännu senare leveranser, ända till klockan 02 på fredagar och lördagar. Start omgående i Stockholm. 

 För att vi ska ytterligare accelerera vår innovationstakt och tillväxt stärker vi det dagliga arbetet med att leda Foodora. Jag är mycket glad över att ha Joakim ombord då vi kompletterar varandra mycket väl. I en snabbt föränderlig värld behöver vi säkerställa så att vi ligger ett steg före i allt vi gör, och med Joakim ombord ser vi till att det fortsätter att vara så, säger Hans Skruvfors, koncernchef och vd Foodora. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094