23948sdkhjf

Flippin' Burgers till Bibliotekstan

Vd: Nyckeln till framgången är närproducerat och småskaligt.

Flippin' Burgers gör burgare från gunden med lokala råvaror. Från början av oktober utökas verksamheten med en ny restaurang i Bibliotekstan i centrala Stockholm. 

Vd Viggo Broström beskriver Flippin' Burgers som pionjärer på burgerscenen. Företaget började servera sina närproducerade burgare redan 2012. Huvudleverantörer är Skärgårdsslakteriet på Värmdö samt Gröna Gårdar med verksamhet främst på västkusten. Brödet levereras från Magnus Johansson bageri i Hammarby sjöstad.

Närproducerat och småskaligt är nyckeln till framgången säger Viggo Broström, vd Tugg Burgers & Flippin' Burgers.

Flippin' Burgers befann sig under förra året i rekonstruktion, men räddades när Tugg Burgers klev in som ny ägare. Nu är bolaget redo att satsa och adderar en restaurang till den som redan finns belägen nära Observatorielunden i Vasastan, Stockholm. I oktober tar Flippin' Burger plats i en 450 kvadratmeter stor lokal på Norrlandsgatan i Bibliotekstan. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094