23948sdkhjf

Debasers nya ägare ska satsa på restaurangerna

Livescenen kompletterar restaurangportföljen, menar Alexander Youssef, vd på Koh Phangan som den 1 december tar över verksamheten.

Efter 19 år får Debaser nya ägare. Koh Phangan AB med Alexander Youssef i spetsen tar över hela verksamheten, vilket förutom Stockholms kanske mest namnkunniga livescen och klubblokaler även inkluderar restaurangerna Calexico's och Pontonen.

Vi vill framför allt utveckla restaurang- och matsidan. Vi ser mer potential i Pontonen och Calexico. Vi vill att fler ska hitta hit, även de som bara vill äta middag, säger Alexander Youssef till tidningen Mitt i.

Alexander Youssef driver sedan tidigare bland annat Koh Phangan, Grill och Akkurat.

– Vi har haft ögonen på Debaser länge. Det är en fantastisk verksamhet och vi älskar konceptet. Liveband kompletterar vår restaurangportfölj, säger han.

De gamla ägarna tackar på Debasers Facebooksida för de 19 åren och förklarar varför det är rätt tidpunkt för ett ägarbyte.

Nu kan vi verkligen säga att Debaser är på en riktigt bra plats igen. Pandemin verkar hållas i schack tack vare god vaccinationstäckning, våra scener är härligt välbokade framåt och vår personal är taggad. Restaurangverksamheterna är Krav-certifierade och jobbar med framtidsinriktad klimatmärkning och mestadels svenskproducerade råvaror. Våra hyreskontrakt med Stockholms Stad för både Debaser Strand och Debaser Pontonen löper långt in i framtiden. Det känns som en bra tid att lämna över ägarskapet till en ny engagerad entreprenör som vill båda förvalta och vidareutveckla tillsammans med Debasers personal, skriver vd Annelie Telford och hennes fyra kolleger.

Ägarbytet sker formellt den 1 december.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.344