23948sdkhjf

Thaimat i uppvärmda igloor ute på vattnet

Thaiboat följer upp sandstranden på sommaren med inredda igloor på vintern.

Thaiboat, eller thaibåten som den ofta refereras till, ligger förtöjd intill Skanstullsbron i Stockholm. Restaurangen har länge varit känd för att med kreativa initiativ krydda upplevelsen för sina gäster.

För några år sedan la man till exempel till en konstgjord sandstrand med solstolar på en ponton där gästerna kan sippa drinkar och äta smårätter i solen. Men det är inte säsong för det nu och i höst har det i stället poppat upp ett antal genomskinliga igloor på vardera sidan av båten.

Nu är våra uppvärmda igloos redo för mysiga middagar i höstmörkret. Här kan ni sitta avskilt och avnjuta vår speciella Thaifusion meny”, meddelade Thaiboat på Facebook i oktober.

Från oktober till april går det att boka bord i en igloo. Resturangen kan ta emot sällskap från två till 18 personer. Sällskap på fem till åtta personer kan få sitt eget ovanliga och annorlunda chambre separée. Den thaifusionmeny som serveras i igloorna består av förrätt plus fem olika rätter och finns både med kött och i ett vegetariskt alternativ.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078