23948sdkhjf

Whisky och mode förenas i Eken

Grandpa och Mackmyra i samarbete över branschgränserna.

Livsstils- och modekonceptet Grandpa lanserar tillsammans med svenska Mackmyra whiskyn Eken. Whiskyn är döpt till Eken som en hyllning till Grandpas hemstad Stockholm och för att samtidigt tydliggöra att drycken lagrats på ekfat.

Eken Single Malt Wisky är 13 år gammal och har lagrats i Bodås gruva. Whiskyn finns till försäljning på Systemboalget från den 9 december i begränsad upplaga.

– Mackmyra har gjort många samarbeten genom åren och allra bäst brukar det bli när olikheter möts och varumärken korsbefruktas på ett kreativt och nytt sätt. Jag har följt Grandpas resa under lång tid och är mycket imponerad av allt ifrån den välkomnande butiksmiljön till sortimentets fingertoppskänsla, kommenterar Johan Larsson, vd Mackmyra.

Jonas Pelz, head of creative på Grandpa, konsterar att Mackmyra och Grandpa är ganska olika som varumärken även om den finns en samstämmighet i bolagens grundläggande värderingar.

– Med det här samarbetet tror jag att båda företagen kommer att nå ut till många nya människor på ett kul och annorlunda sätt. Både vi och Mackmyra har tagit ut svängarna ganska rejält och nu ser vi fram emot att få dela en whisky med våra kunder.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Här är Årets köpmän på Pressbyrån och 7-Eleven.
Domino's mot likvidation i pizzans hemland – men vill expandera i Sverige
Hantverkspionjär korad till Årets ölutvecklare
Mathias Dahlgren stänger Rutabaga – öppnar ny krog i sommar
Stjärnkrögare bakom växande pizzakedjan Stella
Jack's Burger efter McDonald's – unga kedjans tionde öppning
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.156