23948sdkhjf

Asiatisk kvarterskrog flyttar in i nybyggda Strato

Det nya landmärket på Södermalm i Stockholm syns redan på avstånd. De 19 våningar höga fastigheten Strato vid Tantolunden och Årstaviken är nu rest. Till våren adderas även en restaurang.

Konceptet Nooch ska breda ut sig på 214 kvadratmeter i botten av byggnaden. Bakom krogsatsningen står Omer Skaljo med vänner. Skaljo ligger sedan tidigare bakom Nonni Sushi, med restauranger i Solna och Sundbyberg. 

Nooch är ett koncept med fokus på det asiatiska köket med smakinslag från hela världen. Råvaror och unika smaker är något vi brinner för och vi använder i största möjliga mån säsongsbaserade råvaror av högsta kvalitet. Restaurangen är tänkt att ha öppet dagligen även för avhämtning, leverans och catering, säger Omer Skaljo i en kommentar.

Fastighetsägaren välkomnar Omer Skaljo med vänner och deras kvarterskrog.

Vi är helt övertygade om att de kan leverera precis det som behövs för att skapa en naturlig mötesplats och atmosfär, både för de boende och för de som arbetar i området, kommenterar Malin Claesson Stenström, regionchef, CA Fastigheter.

Strato har rests på historisk mark. I början av 1900-talet lät Svenska Tobaks AB uppföra fabriks- och kontorslokaler på västra Södermalm. Området kom att kallas för Tobaksmonopolet, som idag består av totalt fem fastigheter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Adam & Albins krogsatsning Solen börjar lysa i april
Bores-bröderna lanserar nya konceptet Ruths Ölhus
Ny kommersiell direktör på Reitan Convenience
Tre nya enheter i vår för burgarkedjan Mister York
Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
Stacky’s tar in kapital – satsar på restauranger
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.126