23948sdkhjf

Asiatisk kvarterskrog flyttar in i nybyggda Strato

Det nya landmärket på Södermalm i Stockholm syns redan på avstånd. De 19 våningar höga fastigheten Strato vid Tantolunden och Årstaviken är nu rest. Till våren adderas även en restaurang.

Konceptet Nooch ska breda ut sig på 214 kvadratmeter i botten av byggnaden. Bakom krogsatsningen står Omer Skaljo med vänner. Skaljo ligger sedan tidigare bakom Nonni Sushi, med restauranger i Solna och Sundbyberg. 

Nooch är ett koncept med fokus på det asiatiska köket med smakinslag från hela världen. Råvaror och unika smaker är något vi brinner för och vi använder i största möjliga mån säsongsbaserade råvaror av högsta kvalitet. Restaurangen är tänkt att ha öppet dagligen även för avhämtning, leverans och catering, säger Omer Skaljo i en kommentar.

Fastighetsägaren välkomnar Omer Skaljo med vänner och deras kvarterskrog.

Vi är helt övertygade om att de kan leverera precis det som behövs för att skapa en naturlig mötesplats och atmosfär, både för de boende och för de som arbetar i området, kommenterar Malin Claesson Stenström, regionchef, CA Fastigheter.

Strato har rests på historisk mark. I början av 1900-talet lät Svenska Tobaks AB uppföra fabriks- och kontorslokaler på västra Södermalm. Området kom att kallas för Tobaksmonopolet, som idag består av totalt fem fastigheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.425