23948sdkhjf

Zeina i vegetariskt samarbete med Linas Matkasse

Den kända tv-kocken och bloggaren Zeina Mourtada har inlett ett samarbete med Linas Matkasse. Zeina har tagit fram fem vegetariska maträtter med smak av Mellanöstern och Nordafrika som kan väljas av kunderna i januari.

Rätterna är lättlagade och inspirerande. Dessutom blir det roligare när man hela tiden får testa nya rätter och nya smaker, säger Zeina Mourtada.

Zeina Mourtada började som matbloggare och är känd under varumärket Zeinas Kitchen. Hon har skrivit fyra kockböcker och även skapat produkter som nått kyldiskarna hos Ica och Coop.

En av rätterna hon bidragit med till Linas Matkasse är Zeinas fatteh, en libanesisk vegetarisk nachotallrik med kryddig vegofärs, krispigt tortillabröd, yoghurtsås, granatäpple, pinjenötter och mynta. 

– Den rätten väcker underbara barndomsminnen, mamma lagade den under hela min barndom och jag älskade den. Mamma serverade rätten på en stor bricka, som hela familjen samlades runt och åt tillsammans från. Det skapade en speciell och mysig känsla för maten, dess doft och smak, säger Zeina Mourtada.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Femte etableringen för Max – ser stor potential i grannlandet
Han satsar på obemannad pizzabutik
Svenskar bakom nästa norska Pinchos-restaurang
Nu är den japanska matbaren permanent
Waynes Coffee öppnar och stänger
Deras spökrestauranger sprider sig över landet
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.125