23948sdkhjf

Mellqvist till Sergelstan med kafé och restaurang

Den stora omvandlingen av Sergelstan mitt i Stockholm går vidare. Fastighetsägaren Vasakronan har nu gjort klart med Mellqvist och Pava, som flyttar in i ett av Sergelhusen under våren.

Mellqvist café & bar och restaurang Pava flyttar in i lokaler på Malmskillnadsgatan, på gatuplan vägg i vägg med entrén till Vasakronans huvudkontor och fastighetsbolagets coworking-verksamhet Arena. 

– Det är fantastiskt att se kvarteren runt Sergels torg väckas till liv. Efter många års arbete och stora investeringar både från oss, andra fastighetsägare och staden är Sergelstan verkligen på väg att bli den mittpunkt den en gång var tänkt att vara. Det märks tydligt i intresset för både kontor och verksamheter i gatuplan, säger Vasakronans regionchef Ronald Bäckrud i en kommentar.

Mellqvist café & bar, eller Mellqvist kaffebar i folkmun, är ett populärt finkafé på Rörstrandsgatan, som ligger vägg i vägg med systerkrogen Mellqvist Matbar som serverar pintxos. Mellqvist står också, tillsammans med Winestyle, bakom restaurang Pava som gör entré samtidigt i lokalerna i Sergelhuset.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093