23948sdkhjf

Hit återvänder O'Learys – 110 restauranger ska dubblas

O'Learys återvänder till Piteå. Den här gången gör sportbarskedjan ett försök i gallerian Småstaden.

O'Learys i Piteå gick i konkurs under våren 2020. En återöppning har varit på gång under en tid och nu står det klart att portarna slås upp någon gång i maj. Krögaren Jenny Almqvist står bakom nysatsningen i Småstadens nedre plan.

Vi har förberett oss för satsningen under en längre tid och kan nu, i och med de borttagna restriktionerna, omgående starta förberedelser med byggnationer och projektering samt personalrekrytering för att kunna öppna i slutet av kvartal två, säger Jenny Almqvist.

Fastighetsägaren Christina Skoog tror att etableringen kan befästa Piteå som sport- och handelsstad. 

Restaurangens etablering ger oss fantastiska möjligheter att ta köpcentrat till en ny nivå för att bli en komplett mötesplats med mat och dryck, aktiviteter, evenemang och bio under veckans alla dagar, säger Christina Skoog.

O'Learys-kedjan ingår liksom Harrys i Social Eatertainment Group. Satsningen i Piteå ingår i planen att dubblera antalet O'Learys runt om i världen under de närmaste åren. I nuläget finns runt 110 enheter.

Vi är stolta och glada över att stärka O’Learys närvaro i Norrbotten med den här etableringen, säger Kenneth Lorentzen, vd på Social Eatertainment Group.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078