23948sdkhjf

Ny ägare ska ge Blidö Hamnkrog ansiktslyftning

Blidö Hamnkrog i Roslagen får ny ägare. AG Properties tar över ägarskapet och fastighetsutvecklare Mikael Savborg och hans sambo Jessica Ortman blir ansvariga för verksamheten från och med den 15 maj, skriver Norrtelje Tidning.

Fastigheten har enorm potential. Den är jättefin och ligger, enligt mig, helt exemplariskt. Den har alla förutsättningar, säger Mikael Savborg, delägare i AG Properties.

Han och sambon planerar rejäla investeringar, men är fortfarande bara i början av projektet och bollar fortfarande idéer, som olika sorters boende och aktiviteter. Först nästa sommar kommer de stora förändringarna att märkas.

Vi kommer driva restaurangen i sommar och då kommer det inte vara några jättestora förändringar. Det handlar mer om att erbjuda en ny meny och en uppfräschning. Vi rör oss mot en skärgårdsmeny med inslag av grillning, säger Mikael Savborg till tidningen.

– Vi ska göra något som vi kan vara stolta över. Blidö behöver en bra restaurang, fortsätter han.

Mikael Savborg och AG Properties driver ytterligare ett projekt i skärgården. På Dalarö utvecklar företaget konceptboende i det gamla hotellet Dalarö Bellevue.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062