23948sdkhjf

Sturehofs Matmarknad till Nacka Forum

Sturehof tar sina middagskassar till Nacka. På torsdag, den 10 mars, öppnar den kända krog- och matproducenten en matmarknad i köpcentrumet Nacka Forum.

Den klassiska restaurangen vid Stureplan i Stockholm erbjuder även färdiglagade middagar via Sturehofs Matmarknad. En matmarknad har tidigare öppnats i Täby Centrum. Nu introduceras konceptet även söder om stan när Sturehofs Matmarknad flyttar in i Atrium på plan 0 i Nacka Forum.  

– Vi ser fram emot att erbjuda Nackaborna ett enkelt sätt att sätta guldkant på tillvaron. Från butiken kommer de att kunna köpa med sig en vällagad middagsupplevelse från Sturehofs kockar som de kan servera i sitt eget hem med mindre än 15 minuters tillagning, säger Therese Roos, butikschef Sturehofs Matmarknad.

Sturehofs Matmarknad ingår i Nacka Forums försök att utveckla en handels- och mötesplats som kan erbjuda fler upplevelser för besökarna. 

– Svenska Brasserier genom Sturehof är välkända för att leverera mat av högsta kvalité och det känns bra att kunna erbjuda våra besökare matupplevelser på denna nivå hos oss, säger Marie Larsson, centrumchef, Nacka Forum. 

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08