23948sdkhjf

Sturehofs Matmarknad till Nacka Forum

Sturehof tar sina middagskassar till Nacka. På torsdag, den 10 mars, öppnar den kända krog- och matproducenten en matmarknad i köpcentrumet Nacka Forum.

Den klassiska restaurangen vid Stureplan i Stockholm erbjuder även färdiglagade middagar via Sturehofs Matmarknad. En matmarknad har tidigare öppnats i Täby Centrum. Nu introduceras konceptet även söder om stan när Sturehofs Matmarknad flyttar in i Atrium på plan 0 i Nacka Forum.  

– Vi ser fram emot att erbjuda Nackaborna ett enkelt sätt att sätta guldkant på tillvaron. Från butiken kommer de att kunna köpa med sig en vällagad middagsupplevelse från Sturehofs kockar som de kan servera i sitt eget hem med mindre än 15 minuters tillagning, säger Therese Roos, butikschef Sturehofs Matmarknad.

Sturehofs Matmarknad ingår i Nacka Forums försök att utveckla en handels- och mötesplats som kan erbjuda fler upplevelser för besökarna. 

– Svenska Brasserier genom Sturehof är välkända för att leverera mat av högsta kvalité och det känns bra att kunna erbjuda våra besökare matupplevelser på denna nivå hos oss, säger Marie Larsson, centrumchef, Nacka Forum. 

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tre nya enheter i vår för burgarkedjan Mister York
Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
Efter Basta kommer Florentine – glamourös trattoria öppnar i april
Max tar COO och vice vd från Yum Brands
Eldig barkedja öppnar sin nionde krog
Nästan var tredje Sushi Yama-restaurang stängd
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.109