23948sdkhjf

Kavall tar sikte på Norge

Rekryterar även tidigare chef från Foodora.

Kavall som satsar på extra snabba leveranser direkt till dörren tog nyligen in nytt kapital på 155 miljoner kronor. Nu kommer start up-företaget som redan finns i Sverige och Finland också att etablera sig i grannlandet Norge.

Norge har varit ett solklart nästa steg för oss i vår expansion. Vi tror att det finns ett starkt behov och preferens hos norska konsumenter för leveranser on-demand, och ser en stor möjlighet att ta en ledande position på marknaden inom detta segment. Vi har ett fantastiskt team på plats som vi känner oss trygga med kommer leverera en riktigt vass upplevelse till våra kunder, säger John Tengberg, vd och medgrundare av Kavall, i en kommentar.

Som chef för verksamheten i Norge har Kavall också rekryterat Benjamin Sekkelsten Dale som närmast kommer från rollen som general manager för Instabox men som även har tidigare erfarenhet som Norgechef för Foodora.

För mig var det här ett projekt jag inte kunde tacka nej till. Jag har följt utvecklingen av branschen runt om i världen och sett hur bra konceptet har fungerat i Sverige. Det finns helt klart en plats för Kavall på den norska marknaden. Likt Sverige är norrmännen vana vid att använda digitala lösningar för att öka bekvämligheten och vi alla lever i ett samhälle där tid är en bristvara, säger Benjamin Sekkelsten Dale, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062