23948sdkhjf

Tredje gelaterian för glassmästaren Kennys Gelato

Familjeföretaget ska bidra till liv och rörelse på Marcusplatsen i Sickla.

Kennys Gelato har öppnat sin tredje gelateria. Familjeföretaget säljer nu glass även i Sickla. 

Bakom satsningen finns Kenny Mattsson som nyligen korades till svensk mästare i glasstillverkning. Han driver Kennys Gelato ihop med sambon Mari och barnen Olivia och Oskar. 

– Marcusplatsen är ett helt perfekt ställe mitt i det grönskande hjärtat av Sickla, omgiven av kulturhuset Dieselverkstaden, hotell, bio och andra restauranger. Det kommer finnas en stor uteservering med plats för 150 personer, säger Kenny Mattsson på fastighetsägaren Atrium Ljungberg nyhetssida. 

Hösten 2018 gick Kenny Mattsson en gelatomästarutbildning anordnad av Carpigiani Gelato University och blev frälst. Mindre än ett år senare öppnade han Kennys Gelato vid Tollare Marina i Nacka som sedan följdes av en gelateria på Djurgården.

Under påskhelgen öppnade den tredje gelaterian intill Sickla köpcenter i Nacka. Utöver glass kommer det bland annat att serveras flatbread och diverse drycker.

– Det är fantastiskt roligt att kunna erbjuda alla glassälskare Sveriges bästa glass här i Sickla. Kennys Gelato blir ett välkommet tillskott som kommer att ge ytterligare liv och rörelse på Marcusplatsen, säger René Stephansen, Atrium Ljungbergs fastighetschef i Sickla.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063