23948sdkhjf

Efter succén i London – öppnar cocktailbar i Stockholm

Klassiska och experimentella cocktails och utvalda tapas på menyn hos MAP Petite Maison.

Den internationella cocktailbaren MAP Maison tar sin drinkar till stockholmarna. I slutet av augusti öppnar MAP Petite Maison på Vasagatan i Stockiholm.

MAP Maison är grundat av Joseph Arowolo och Cecilia Biveson. Deras sofistikerade cocktailbar öppnade i London 2015 och fick snabbt stor uppmärksamhet. Nu vill de skapa en destination i Stockholm för alla som har ett genuint intresse av cocktails och premiumsprit.

– Vi ser en tydlig lucka i utbudet av oberoende internationella cocktailbarer i Stockholm som vi nu vill fylla. Vårt mål är att bli ett hem utanför hemmet där miljön och smakerna, men framför allt servicen ger en hemtrevlig känsla, säger Melissa Frangi, som är global bar manager på MAP Petite Maison. 

Dryckesmenyn består av både klassiska och experimentella cocktails med ett spritutbud som har extra fokus på whiskey från främst Skottland och Japan, inklusive ett av landets bredaste sortiment av The Macallan. Baren i Stockholm serverar även, precis som i London, en lättare meny av utvalda tapas.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078