23948sdkhjf

Carotte värvar från Nobis

Stuvar om i ledningen för att matcha bolagets fokus på tillväxt och innovation.

Oscar Durling rekryteras till posten som ny vd för dotterbolaget Carotte Food och Event, en sammanslagning av koncernens bolag inom catering, event och restaurang. Han tillträder i mitten av september och kommer närmast från en ledande roll inom Nobis-koncernen men har även ett förflutet inom Stureplansgruppen som han varit ytterst delaktig att bygga upp.

– Jag har de senaste 15 åren varit med och lanserat och drivit framgångsrika klubbar, restauranger och hotell. Den röda tråden mellan dessa lyckade koncept har varit en förståelse för vad mina gäster och kunder vill uppleva. Jag tänker ta med dessa erfarenheter till kontoren, fastigheterna och eventen för Carottes kunder och kan redan nu avslöja att hösten och vintern blir full av nya lanseringar, säger Oscar Durling i en kommentar.

Oscar Durling tillträder i mitten av september och kommer närmast från en ledande roll inom Nobis-koncernen men har även ett förflutet inom Stureplansgruppen som han varit ytterst delaktig att bygga upp.

– Vi är stolta och exalterade över att Oscar Durling väljer att börja jobba med oss på Carotte. Han besitter en kompetens, erfarenhet samt ett stort nätverk av kunder som verkligen kompletterar oss andra i teamet. Jag är övertygad om att både våra befintliga och nya kunder kommer få bättre upplevelser när Oscar satt sin kreativa prägel på Carotte Food&Event, säger Oscar Ohlsén, koncernchef för Carotte i en kommentar.

Oscar Durling efterträder Malin Graffman som dock kvarstår som partner och därtill tillträder som bolagets finanschef, CFO, för att ta ett ”grepp om koncernens strategiska finansiella frågor”. 

– Vi kan växa snabbt och öppna nya marknader men kommer aldrig kompromissa med lönsamhet och kvalitet. Därför är jag väldigt nöjd över att Malin Graffman tillträder som ny CFO för Carotte koncernen i samband med Oscar Durlings tillträde. Dessutom befordras Linnea Hübsch till ekonomichef och ytterligare investeringar i Carotte ekonomi planeras under vintern, säger Oscar Ohlsén vidare.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11