23948sdkhjf

Första Espresso House i en arena – 27 kaféer byggs i år

Espresso House följer i september upp sitt nyöppnade kafé i Vallentuna med sitt första arenakafé.

Inne i Swedbanks gamla lokaler i Vallentuna centrum har hantverkarna precis byggt ett nytt kafé. Espresso Houses karakteristiska bruna fåtöljer är utplacerade och foton med välkända motiv hänger på de nymålade mockafärgade väggarna.

Den expansiva kafékedjan har två arbetslag som på heltid reser runt som ett slags kaférallare och bygger upp nya Espresso house-kaféer. I år ska de bygga upp 27 Espresso House och när kaféet i Vallentuna öppnade i förra veckan har de redan dragit vidare till nästa uppdrag i norska Halden, berättar Mitt i Vallentuna.

I slutet av september är det invigningsdags igen. Då i Scandinavium i Göteborg. Det är första gången som kedjan öppnar på en arena.

– Vi är väldigt glada över att kunna etablera Espresso House på en så stark och spännande plats som Scandinavium. Det är en destination för många människor och vi hoppas att vårt erbjudande uppskattas och ger besökarna ett mervärde, säger Johan Gederberg, etableringschef på Espresso House Sverige, i en kommentar.

Espresso House är Nordens största coffee shop-kedja och finns i dag på över 460 platser i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109