23948sdkhjf

Sodexo ska driva restaurang åt Dagab

Vinner upphandling för Dagabs nya logistikcenter i Stockholmsområdet.

Det blir Sodexo som får i uppdrag av Dagab att driva restaurangen i det automatiserade logistikcenter som Axfoodkoncernen bygger i Bålsta fem mil nordväst om Stockholm och som sköta varuförsörjning till butiker, servicehandeln och e-handelskunder.

– Vi ser en trend där allt fler företag, utöver hög servicenivå, vill erbjuda sina anställda mat som är hälsosam, vällagad och klimatsmart. Dagab är ett exempel på det och vi ser fram emot att vara med och bidra till en trevlig arbetsplats, säger Peter Mellin, vd Sodexo AB.

Runt 1 000 Dagab-anställda får tillgång till restaurangen som öppnar i början av 2023 och där frukost, lunch och middag ska serveras från tidig morgon till sen kväll.

– Efter en gedigen upphandlingsprocess har vi genom Sodexo och konceptet Eat hittat precis det måltidserbjudande som vi letat efter. Vi fastnade för snabbt för balansen mellan hållbarhet, kvalitet, flexibilitet och den visuella identiteten. Erbjudandet andas matglädje vilket är viktigt för våra medarbetare och oss som en matälskande koncern. För oss är det här ett viktigt partnerskap och ytterligare en pusselbit när det kommer till att bygga en arbetsplats som alla medarbetare älskar att vara på, säger Mattias Åhlin, site manager Dagab.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095