23948sdkhjf

Tionde restaurangen för Indian Garden

Stjärnkocken och grundaren Karim Razaul har snart nio restauranger i Stockholmsområdet och en i Norrköping.

Indian Garden med stjärnkocken Karim Razaul i spetsen fortsätter att sprida den indiska färgprakten över Stockholm. I november öppnar kedjans tionde restaurang. Den hamnar i Kista Galleria. 

– I Kista kommer vi att erbjuda både lunchmeny samt en nykomponerad á la cartemeny alla veckans dagar, från måndag till söndag. Vi kommer att finnas centralt i gallerian, intill gallerians övriga mat- och restaurangutbud, säger Karim Razaul i en kommentar.

Indian Garden har tilldelats ett flertal priser, bland annat två Gulddrakar av Dagens Nyheter, The British Curry Award ”Life time achievement” och Taste of Britain ”Award of Excellence”, men också hamnat i skottgluggen vid en ETC-granskning av arbetsvillkoren.

Sedan tidigare har kedjan restauranger vid Hornstull, Medborgarplatsen, Liljeholmen, Stadshagen, Västgötagatan samt i Nacka Forum och Mall of Scandinavia i Solna. Den enda restaurangen utanför Stockholmsområdet finns i Norrköping.

– Vi har lagt ner själ och hjärta i skapandet av moderna indiska restauranger i Sverige. Vår strävan efter unika kryddkombinationer resulterar i populära och smakrika anrättningar. Vi botaniserar med egna råvaror som basmatiris och kryddblandningar som Garam Masala, säger Karim Razaul.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.33