23948sdkhjf

Klart för sushikedjans femte och sjätte restaurang

Nordiska råvaror möter japanska rätter hos Stockholmsbaserade kedjan MGL Sushi.

MGL Sushi öppnar snart ytterligare en restaurang i Stockholmsområdet. Sushikedjan väljer Frösunda i Solna för sin femte etablering. En sjätte restaurang är också på väg. 

MGL Sushi grundades för fem år sedan av den rutinerade japanska kocken Bajana Dashnyam som varit verksam i Sverige sedan 2003. Hans sushikedja har i nuläget fyra restauranger i Stockholmsområdet. Sedan tidigare är det också klart med en etablering i kvarteret Atlas som just nu byggs i den växande Barkarbystaden. Preliminär inflytt beräknas till 2024.

Men först blir det premiär redan under senhösten 2022 för kedjans restaurang i Fastpartners  ny koncept Centrala Frösunda. MGL Sushi tar plats i entréplan på Gustav III:s Boulevard i Frösunda, Solna.

– Vi tror mycket på den nya restaurangen i Centrala Frösunda. Miljön här är helt rätt för oss med både många boende och arbetande i rörelse i en urban miljö. Lite påminnande om vår framgångsrika restaurang på Upplandsgatan, säger Bajana Dashnyam i en kommentar.

Enligt Dashnyam är MGL Sushi känt för prisvärd sushi i toppklass.

– Vi kombinerar nordiska råvaror med välkända japanska rätter.

Det nya servicekoncept som fastighetsbolaget Fastpartner erbjuder på Gustav III:s Boulevard 32-36 inkluderar, förutom MGL Sushi, gemensam reception, restaurang K-märkt, Nordic Wellness, OM Studio (studio för poddar och webbinarier), Centrala Frösunda Konferens & Möten och en biltvätt.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078