23948sdkhjf

Bastard Burgers anländer till Finland

Snabbmatskedjan som föddes i Luleå tänker erbjuda mer än hamburgare i sin nya restaurang i Helsingfors.

Snabbväxande Bastard Burgers fortsätter att växa även utanför Sveriges gränser. Den norrländska hamburgerkedjan öppnar den 21 oktober sin första restaurang i Finland.

– Det känns otroligt stort att vi snart öppnar en restaurang i Finland. Det har tagit en stund att hitta rätt läge i Helsingfors men nu är vi snart redo att hälsa de första gästerna välkomna på Mikonkatu 6. Vi längtar verkligen och ser fram emot att lära känna staden bättre, berättar Simon Wanler, vd för Bastard Burgers.

Den norrländska snabbmatskedjan arrangerar också olika typer av evenemang, allt från stand-up och dj:s till hiphopspelningar och skateboardturneringar. En av höstens deltävlingar i ’You Bastard Skateboard Contest’ hölls i Helsingfors för att ge företaget möjlighet att lära känna staden lite bättre.

– ­Deltävlingen i Helsingfors var en riktig succé. Det var grymt kul att se hur väl arrangemanget togs emot och att träffa så många människor som är peppade på att vi snart ska öppna på Mikonkatu. Vi ska hitta på riktigt roliga saker i restaurangen framöver för att visa alla sidor av Bastard Burgers och för att lära känna utelivet, säger Thomas Niemi, head of lifestyle development på Bastard Burgers

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079