23948sdkhjf

Första etableringen i Göteborg för expansiva Helsingburger

Företaget från Helsingborg växer också på hemmaplan med koncepten Helsingburger och Pizza Station.

Det började i ett litet gatukök i ett av Helsingborgs industriområden 2017. Nu har Helsingburger växt till en kedja som finns på åtta ställen i Skåne och är i färd med att etablera sig även i Göteborg med sina burgare gjorda på kött från svenska gårdar.

Hemma i Helsingborg har företaget växt ur originalkostymen. Boden vid Maria station blev för liten och Helsingburger öppnar nu nytt på Garnisonsgatan. Vilket manifesteras med en jättelik hamburgare som syns på långt håll för bilister som kommer körande på Garnisonsgatan på Berga.

Vi hade egentligen velat ha en ännu större. Men det fick vi inte lov till, säger verksamhetschefen Mattias Maxelius till Helsingborgs Dagblad.

Boden vid Maria station kommer företaget att behålla. Där ska företaget framöver enbart servera pizzor, enligt sitt nya koncept Pizza Station. 

Dessutom kommer företaget att öppna ännu ett ställe i Helsingborg. Helsingburger har tagit över gamla Mido grill på Vallmogatan nära Ramlösa station. Där öppnar man inom kort både Helsingburger och Pizza station.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063