23948sdkhjf

Waynes Coffee öppnar och stänger

Waynes Coffee följer upp sitt första expresskafé med ännu en etablering samma månad. Den 24 november öppnar kedjan i ombyggda Mörby Centrum, norr om Stockholm. 

– Det känns otroligt roligt att vi äntligen öppnar ett kafé i Mörby Centrum. Det är ju ett av Stockholmsområdets äldsta och mest väletablerade kommersiella centrum. Vi hoppas på att bli en självklar träffpunkt för de många människor som handlar eller passerar här varje dag, säger Fredrik Holmstedt, vd för Waynes Coffee, i en kommentar.

Utöver det vanliga utbudet kommer besökarna på Mörby Centrum även att märka av Waynes nya samarbete med Årets Kock, i form av rätter som är framtagna med hjälp av Sveriges bästa kockar.

Men den svenskgrundade franchisekedjan stänger också kaféer. Waynes har i höst lämnat Torggatan i Västerås och MVG-gallerian i Umeå. I Jönköping står Waynes lokaler tomma sedan i februari.

Vi hyr fortfarande lokalen på Södra Strandgatan i Jönköping och jobbar med ett antal intressenter som är intresserade av att driva verksamheten vidare. Vi har inte kommit i mål där än. Vi jobbar med ambitionen att det ska bli ett Wayne's Coffee där igen, men det är fortfarande en del pusselbitar som behöver lösas, säger Andreas Östergren, etableringsansvarig på Waynes, till Jönköpings-Posten.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Jack's Burger efter McDonald's – unga kedjans tionde öppning
Stjärnkrögare bakom växande pizzakedjan Stella
Avtal bäddar för 15 nya Espresso House i Tyskland
Han tar över som chef för Riche och Teatergrillen
Aktieägarorganisation puttar McDonald's i hållbar riktning
Snart över 40 Chopchop-restauranger i snabb expansion
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.063