23948sdkhjf

Max öppnar samtidigt i Sverige och Polen

Den norrländska kedjan öppnar i strategiskt läge intill köpcentrumet Triangeln i Malmö och har dessutom klart med ytterligare en restaurang i staden.

Max expansion fortsätter både i Sverige och i Polen. Kedjan öppnar i dag, den 14 december, två nya restauranger, den ena i Malmö och den andra i Katowice. Därmed är den norrländska snabbmatskedjan uppe i totalt 190 restauranger, varav 148 i Sverige. 

Max har länge letat efter ett läge för ytterligare en restaurang i centrala Malmö. Kedjan har nu funnit det vid Triangeltorget, som ligger strategiskt nära köpcentrumet Triangeln. 

Ambitionen har varit att ta med torgets gestaltning in i restaurangen med varma kulörer och hållbara material och detaljer i kakel och trä. Tanken är även att restaurangens uteservering ska bidra till torgkänslan.

– Triangeltorget är ett bra läge i Malmö där man fräschat upp området och vi tror att Max blir ett bra tillägg till centrumet och de andra butikerna när restaurangen ligger så lättillgängligt. Vi har även ytterligare en restaurang på gång i Malmö vid Midhem som planeras att öppna under slutet av 2023, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max.

Fredrik Ljung blir restaurangchef på Triangeltorget. Han började på Max 2013 och har tidigare varit restaurangchef i Helsingborg och Ljungby. 

Den norrländska kedjans expansion sker inte bara hemma i Sverige. Max växer parallellt i Norge, Danmark och Polen. Malmö-restaurangen öpppnar samma dag som en restaurang i Katowice i södra Polen. Dubbelöppningen genomförs dessutom bara tre veckor efter invigningen av den femte danska restaurangen i Ringsted på Själland.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Här är de nya restaurangaktörerna på Mall of Scandinavia
Klart för ännu en Pinchos som fortsätter expansionen
Hantverksbryggerier går på knäna – vill se sänkt skatt
Ingen svensk medalj i kock-VM
Här är världens största pizza
Egen tolkning av omakase på nya Black Milk Gastro Bar
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.062