23948sdkhjf

Convini satsar på nytt huvudkontor och showroom

Måltidsleverantören siktar på att bli miljardbolag med nytt logistikcenter och huvudkontor.

Convini, som erbjuder obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar på arbetsplatsen, växer kraftigt. I oktober presenterades en investering på 150 miljoner i ett nytt logistikcenter i Upplands Väsby. Det följs nu upp av en satsning på nya kontorslokaler. 

Convini tar över delar av SAS tidigare ytor i Gate:01 i Frösundavik, Solna. Lokalerna på totalt 700 kvadratmeter ska användas både som huvudkontor och showroom.

Flytten till de nya lokalerna är planerad till våren 2023.

– Detta är ett viktigt steg för vår fortsatta utveckling och expansion. Vi är väldigt stolta över att nu kunna skapa framtidens arbetsplats i Gate:01. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill ge dem de bästa förutsättningarna för att trivas och utvecklas hos Convini. I de nya lokalerna kan vi samtidigt visa upp våra innovativa mat- och kaffelösningar för kunder och partners i ett toppmodernt showroom, säger Mats Palmquist, vd på Convini.

Familjeföretaget Convini grundades för över 25 år sedan och har vuxit stadigt sedan dess. Sedan 2018 har företaget fördubblat omsättningen. I ett pressmeddelande slår nu Convini fast att siktet är inställt på att bli ett miljardbolag inom de närmsta åren. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094