23948sdkhjf

Gotländska Mille Lire får systerkrog i Bromma

Tobbes Kök i Bromma har omvandlats till napoletansk pizzeria.

Gotländska Mille Lire får en systerkrog på fastlandet. I dagarna finjusteras det inför öppningen av den italienska pizzarestaurangen i Bromma i västra Stockholm.

Mille Lire öppnade i maj 2017 och har beskrivits i lokalpressen som en italiensk oas i centrala Visby. Enligt ägaren Riccardo Bandelli serverar de Gotlands bästa pizza. Kändisar som Benjamin Ingrosso, Miriam Bryant och Erik Jerka Johansson har också hyllat restaurangens napoletanska pizzor. 

Mille Lire finns numera både på Stora Torget och på Stenkumlaväg i Visby, men hittills inte på fastlandet. Det blir det ändring på inom kort. I lokalerna på Spångavägen i Bromma, som tidigare inhyste Tobbes Kök, förbereds nu inför öppningen av Mille Lire.

På sociala medier kan man följa hur inredningen tar form, och påminner allt mer om moderrestaurangen i Visby. Under mellandagarna installerades till exempel den importerade napoletanska pizzaugnen från Stefano Ferrara. 

Något invigningsdatum har inte annonserats, men i det senaste inlägget på Facebook skriver restaurangen att ”nu är det inte långt kvar på riktigt!”.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109