23948sdkhjf

Här är världens största pizza

Pizza Hut tog hjälp av Youtube-profil för att dra största möjliga uppmärksamhet till det nya Guinness-rekordet. 

Det krävdes att Pizza Hut tog sin New Yorker-pizza till Los Angeles för att rekordförsöket skulle bli av. Inne i Los Angeles Convention Center har den rekordstora pizzan växt fram bit för bit i ett samarbete mellan Pizza Hut och Youtube-profilen Eric ”Airrack” Decker. 

Det började arbetas på den gigantiska pizzan onsdagen den 18 januari och två dagar senare skickade Pizza Hut ut en officiell deklaration med en bekräftelse från Guinness World Record om att de godkänt skapelsen som världens största pizza.

”När jag var åtta år hade jag ett pizzaparty i en bowlinghall och ingen kom. För att hämnas har jag tillbringat de senaste 18 åren med att fundera ut hur man gör världens största pizza och i dag hände det", skriver Youtube-stjärnan Eric ”Airrack” Decker triumfatoriskt på sina sociala medier-konton.

Nyligen annonserade den amerikanska snabbmatskedjan att The Big New Yorker, en populär och efterfrågad pizza från 1990-talet, kommer att återvända tillfälligt till menyerna i USA från den 1 februari. Det var också det receptet som användes vid reklamjippot i Los Angeles.

Efter att rekordet fastställts donerades pizzan till välgörenhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095