23948sdkhjf

Hasselssons tredje restaurang med snabbmat från västkusten

Ägarna och barndomsvännerna Oliver Bull och Adam Axelsson utlovar ett Hasselsson 2.0 på Drottninggatan i Göteborg.

Det började med ett kafé och en food truck på Tjörn för tio år sedan och växte med en permanent lokal i Majorna och sedan med en filial i Stockholm förra året.

I april nästa år öppnar Hasselsson sin tredje restaurang. Det sker centralt i Göteborg på Drottninggatan.  På 91 kvadratmeter kommer det att serveras västkustinspirerad snabbmat som fish and chips och vinkokta blåmusslor.

– Det ska bli fantastisk roligt att öppna på Drottninggatan. Det känns som ett naturligt steg att ta, tiden är mogen och vi ser verkligen fram emot att få presentera ett Hasselsson ”tvåpunktnoll”, säger Oliver Bull i ett pressmeddelande.

Den nya lokalen valdes enligt Oliver Bull, som äger Hasselsson tillsammans med barndomsvännen Adam Axelsson, på ren magkänsla. 2.0-restaurangen kommer att ha ett öppet kök och en avskalad  miljö som hyllar Göteborgs hamn och stadens rika fiskekultur. En bardisk kommer att erbjuda insyn i köket.

– Man kan förvänta sig ett bekant Hasselsson om man varit hos oss innan. En del oföränderligt, en del nytt. Vi utforskar hela tiden nya sätt att dela med oss av glädje och härliga smaker. Kvalitet är viktig men samtidigt arbetar vi med att inte ta oss själva alltför seriöst.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063