23948sdkhjf

Tionde restaurangen för Zócalo – öppnar på outlet

Den mexikanska snabbmatskedjan, inspirerad av taqueriorna i San Francisco, har nu fyra restauranger i eller runt Göteborg.

Den mexikanska kedjan Zócalo expanderar. En ny restaurang öppnar i dag, den 13 juni, på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. 

Restaurangen är 138 kvadrameter stor med cirka 50 sittplatser. 

– Hede Fashion Outlet har varit på vår radar ett tag. Centrets profil och gäster ligger helt i linje med våra, genom vårt fokus på högkvalitativa ingredienser och autentiska smaker, säger Glenn Hockert, franchisetagare på Zócalo.

Zócalo grundades 2009 inspirerat av taqueriorna i det mexikanska kvarteret Mission District i San Francisco, där det traditionella mexikanska köket möter den kaliforniska matkulturen. Kedjan marknadsför sig som en restaurang som erbjuder mexikansk mat lagad från grunden med noggrant utvalda råvaror. 

Enheten på Hede Fashion Outlet blir franchisekedjans tionde i Sverige, varav fyra ligger i eller runt Göteborg  och tre i Stockholm. Kedjan växer också i Danmark där det nu finns sex restauranger.

– Vi är mycket glada över att Zócalo öppnar hos oss. Genom deras tillskott till vårt materbjudande börjar vårt center verkligen bli en komplett destination, säger Per Wallentin som har titeln business director Nordics på Hede Fashion Outlet. 

Utöver Zócalo finns redan Mena Mano, Diné Burger och Espresso House på outletområdet.

Zócalos vd Einar Örn Einarsson är också mannen bakom Sthlm City Food Hall, som öppnade i centrala Stockholm i januari förra året med Zócalo som en av snabbmatsaktörerna.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.343