23948sdkhjf

Här är finalisterna i Restauranggalan

Nu är finalisterna till Restaurangalan utsedda och vinnarna i 17 kategorier koras under galakvällen den 16 oktober på Cirkus i Stockholm.

16 oktober äger Restauranggalan rum för tionde gången i ordningen och under galakvällen ska inte mindre än 17 vinnare koras.

Bland många finalister finns kocken Frida Ronge, restaurang Fäviken Magasinet i Järpen, Mathias Dahlgrens Rutabaga i Stockholm, Penny & Bill i Stockholm, Raw Food i Malmö, Sturehof i Stockholm, Sjömagasinet i Göteborg, Furillen i Lärbro på Gotland och krögaren Daniel Crespi.

– I år har vi två nya kategorier Årets Bästa Bordprofil och Årets Arbetsplats. Med dessa utmärkelser vill Restauranger& Storkök poängtera det långsiktiga perspektivet och betydelsen av förebilder, säger Lisbeth Rauden, chefredaktör, Restauranger & Storkök som arrangerar Restauranggalan i en kommentar.

I tre kategorier tillkännages vinnaren under galakvällen och det är i de nya kategorierna Årets Arbetsplats, Året Bästa-Bord-Profil samt i kategorin Årets Hederspris.

Finalisterna Restauranggalan 2017

Årets Barkoncept

Penny & Bill, Stockholm

Stranger – The Spirits Bureau, Göteborg

Tak, Stockholm

Årets Framtidslöfte

Fabian Olli-Johansson

Mimmi Selin

Signe Åberg

Årets Hållbara Krog

Agrikultur, Stockholm 

Fäviken Magasinet, Järpen

Kalf & Hansen, Stockholm

Årets Hälsokoncept

Raw food, Malmö

Le Nom, Stockholm

Open new door, Göteborg

Årets Innovatör

Food Tech

Karma

Petter Stordalen och Frida Ronge

Årets Klassiker

Rut på Skäret, Skäret

Sjömagasinet, Göteborg

Sturehof, Stockholm

Årets Krog

Aloë, Älvsjö

Lilla Ego, Stockholm

SK Mat & Människor, Göteborg

Årets Kroginteriör

Blå tåget

Furillen, Lärbro

Malmö Saluhall, Malmö

Årets Krögare

Daniel Crespi

Erik och Nils Molinder

Nina Kristensson

Årets Kulturrestaurang


Kleins mat på Katrinetorp, Malmö

Restaurang Syltan, Vandalorum, Värnamo

Vatten, Restaurang & Kafé, Nordiska Akvarellmuseet, Skärhamn

Årets Leverantör

Ecolab

Rational

Smörgåsbord

Årets Matsalsteam

Adam/Albin, Stockholm

Hotell Borgholm, Borgholm

Rolfs Kök, Stockholm

Årets Smakskapare

Frida Ronge, Tak, Stockholm

Lasse och Pia Schönemyr, Äkta Rök

Mathias Dahlgren, Rutabaga, Stockholm

Årets Sommelier

Benjamin Hill, Sjömagasinet, Göteborg

Emma Ziemann, Thörnströms Kök, Göteborg

Erik Schneider, L’Enotecha, Malmö

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141