23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Oliver Ingrosso bakom dubbel matsatsning i Moodkvarteret

Med inspiration från Italien och amerikanska delis öppnar Baroma och Ollis Deli i lokaler bredvid varandra i Moodkvarteret i centrala Stockholm.

Oliver Ingrossos krogportfölj fortsätter att växa. I december öppnar Baroma och Ollis Deli i Moodkvarteret i centrala Stockholm.

– Moodkvarteret är helt rätt ställe för oss att växa och etablera oss. Det är ett levande kvarter med rätt puls, rätt publik och rätt energi. Vi vill vara en del av människors vardag, från morgonkaffet till fredagsaperitivon, säger Oliver Ingrosso.

I en intervju i juni med RS&Fastfood avslöjade Oliver Ingrosso planerna på att öppna ytterligare en restaurang i huvudstaden i höst. Nu står det klart att den nya satsningen består av två matställen i samma fastighet där han sedan tidigare driver restaurangen Olli tillsammans med Tim Karlsson. Under sommaren har den äldsta Ingrossobrodern även haft Ollis deli i Humlegården.

Kompanjonernas dubbla nytillskott har lokaler bredvid varandra med en öppen planlösning, men enheterna kommer ha olika uttryck och inredning som speglar deras respektive koncept.

Hos Baroma står det italienska köket i centrum med romersk pizza, smårätter och cocktails. Ollis Deli blir en delibutik med servering och försäljning av foccaciamackor, kallskuret och andra italienska delikatesser från syskonen Ingrossos eget märke Mino. 

– Baroma och Ollis Deli tillför något helt nytt till Moodkvarteret. Koncepten är skräddarsydda för vår målgrupp och ger liv till både gatan och kvarteret från tidig morgon till sen kväll, säger Helena Sahlborn, centrumchef i Mood.

Oliver Ingrosso driver också nyöppnade Umarell i Dicksonska Palatset i Göteborg i ett samarbete med den svenska mästerkocken och matstylisten Louise Johansson. 

Etablering Se tema
BREAKING
{{ article.headline }}
0.031|