Ny restaurangbutik i Årsta

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

I veckan inviger Martin & Servera ny restaurangbutiken i Årsta med utökat antal färskvaruhallar.

Den nya butiken är 4 225 kvadratmeter stor och är försedd med tre nya färskvaruhallar, förbättrad arbetsmiljö och ny frysavdelning och Martin & Servera har anpassat utbudet efter vad som visat sig vara viktigast för kunderna vilket är kaffe, kött, chark, frukt och grönt. Butiken har dock varit igång under hela förändrings- och ombyggnadsperioden.

- Vi är nöjda med resultatet och tror att kunderna kommer att älska det. Butikskonceptet som ger ett naturligt flöde genom butiken, lyfter färskvarorna och sätter produkterna i fokus genom den ljusa och avskalade butiksdesignen finns redan i Martin & Serveras Restaurangbutik i Bromma som invigdes våren 2016 så vi vet att kunderna gillar det, säger Nina Westerlind, vd för Martin & Servera Restaurangbutiker.

Under invigningsdagen, torsdag 26 oktober,  gästas butiken av Liv Sandberg och Josefin Svensson från Stockholm Culinary Team och Mattias ”Fredagskocken” Larsson.

Några av koncernens andra bolag finns på plats i butiken för att visa upp sina erbjudanden som GastroMerit, som är Martin & Serveras utbildningsverksamhet, samt representanter från Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar

Mest läst

Startsidan just nu

Restaurangen som blir navet i nya Bank Hotel

Så firar Vassa Eggen och TAKO Europride

Tar fram regnbågsmenyer till förmån för välgörenhet.

TV: Intervju med Sebastian Gibrand

Krönika: I kvalet inför valet

Chefredaktör Lisbeth Rauden skriver om demokrati, humanism och Bruce Hills gastronomiska budskap.

LISTA: Felen du ska undvika vid restaurangstart

Andreas Moene, vd konsultföretaget PreOpening verksamma inom hotell, restaurang och hospotality, guidar med sina bästa tips.

Kända ansikten tar över NK:s saluhall

Nyhetsbrev

Esperanto i konkurs

Arkiv

Värmdö-cider bäst i landet

"Det är en ciderrevolution på gång i Sverige", säger anordnaren Spritmuseum, som också pekar på hög kvalitet bland årets tävlande.

Hovmästare ny chef på Röda Korset

Bärfrämjandet: Jordgubbsbrist i hetaste veckan

Bordsservering på McDonald´s

Kocknätverk gästade Svenska Kocklandslaget

Livsmedelsverket synar blodiga trendburgare

I ett nytt kontrollprojekt ska 500 inspektioner av restauranger genomföras i landet –

EM-silver till Sverige i Bocuse

Här är finalisterna i Årets Kock

Åtta kockar möts under finaldagarna i september.

Tävling
Konditorerna tog EM-guld

Svenska konditorlandslaget vann europeiska mästerskapen i konditori i Turin.

Fem till final i Årets Konditor

Här är finalisterna till årets upplaga av tävlingen. Finalen äger rum i Stockholm i oktober.

Rekryteringsräd för Fredrik Eriksson

Kocken och krögaren utökar personalstyrkan och därtill går några medarbetare in på nya positioner inför stundande öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst.

Trio bakom ny vinbar

De ligger bakom nya vinbaren Oas på Drottninggatan i Stockholm.

Bryggeriet gör öl-debut med nygammalt märke

Vasa bryggeri tar till en början hjälp av mer etablerade ölbryggare när Sundsvalls öl gör comeback.

Reitans rockad – hon blir ny vd i Sverige

25 producenter prisade för "bästa landskapsmat"

Han tar plats i Stureplansgruppen

Petter Stordalens investeringsbolag blir en av hotell- och restaurangföretagets största ägare.

Fontana vann nyinstiftat pris

Restaurangerna fortsätter att öka

Skapar eventdel om 4 000 kvadratmeter

Max expanderar i Skåne

Tävling
Följ Bocuse direkt

Tävling
Team Sweden kör så det ångar

Paolo Robertos pizza kommer till macken

Från ölhak till bageri

Max lanserar klimatpositiva burgare

Tävling
Gibrands totala Bocuse-satsning

Jobb & Karriär
Ny chef på Max

Stoppar en miljon sugrör - för miljön

Jobb & Karriär
Starbucks ordförande avgår

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.126