23948sdkhjf

Ny restaurangbutik i Årsta

I veckan inviger Martin & Servera ny restaurangbutiken i Årsta med utökat antal färskvaruhallar.

Den nya butiken är 4 225 kvadratmeter stor och är försedd med tre nya färskvaruhallar, förbättrad arbetsmiljö och ny frysavdelning och Martin & Servera har anpassat utbudet efter vad som visat sig vara viktigast för kunderna vilket är kaffe, kött, chark, frukt och grönt. Butiken har dock varit igång under hela förändrings- och ombyggnadsperioden.

- Vi är nöjda med resultatet och tror att kunderna kommer att älska det. Butikskonceptet som ger ett naturligt flöde genom butiken, lyfter färskvarorna och sätter produkterna i fokus genom den ljusa och avskalade butiksdesignen finns redan i Martin & Serveras Restaurangbutik i Bromma som invigdes våren 2016 så vi vet att kunderna gillar det, säger Nina Westerlind, vd för Martin & Servera Restaurangbutiker.

Under invigningsdagen, torsdag 26 oktober,  gästas butiken av Liv Sandberg och Josefin Svensson från Stockholm Culinary Team och Mattias ”Fredagskocken” Larsson.

Några av koncernens andra bolag finns på plats i butiken för att visa upp sina erbjudanden som GastroMerit, som är Martin & Serveras utbildningsverksamhet, samt representanter från Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125