23948sdkhjf

Ny restaurangbutik i Årsta

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

I veckan inviger Martin & Servera ny restaurangbutiken i Årsta med utökat antal färskvaruhallar.

Den nya butiken är 4 225 kvadratmeter stor och är försedd med tre nya färskvaruhallar, förbättrad arbetsmiljö och ny frysavdelning och Martin & Servera har anpassat utbudet efter vad som visat sig vara viktigast för kunderna vilket är kaffe, kött, chark, frukt och grönt. Butiken har dock varit igång under hela förändrings- och ombyggnadsperioden.

- Vi är nöjda med resultatet och tror att kunderna kommer att älska det. Butikskonceptet som ger ett naturligt flöde genom butiken, lyfter färskvarorna och sätter produkterna i fokus genom den ljusa och avskalade butiksdesignen finns redan i Martin & Serveras Restaurangbutik i Bromma som invigdes våren 2016 så vi vet att kunderna gillar det, säger Nina Westerlind, vd för Martin & Servera Restaurangbutiker.

Under invigningsdagen, torsdag 26 oktober,  gästas butiken av Liv Sandberg och Josefin Svensson från Stockholm Culinary Team och Mattias ”Fredagskocken” Larsson.

Några av koncernens andra bolag finns på plats i butiken för att visa upp sina erbjudanden som GastroMerit, som är Martin & Serveras utbildningsverksamhet, samt representanter från Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Nyhetsbrev

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Arkiv

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.106