23948sdkhjf

Middagsklubben

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

I slutet av oktober drar projektet The Dinner Club i gång igen.

Pontus Frithiofs och Andreas Edlunds initiativ att under fem tillfällen bjuda in lovande kockar till matsalen The KitchenAtelier 23 i DN-skrapan kommer tillbaka.

- Det blir en spännande vecka med så många bra och lovande talanger. Alla är redo och känns laddade och ödmjuka inför veckans Dinner Clubs, där ingen kväll blir lik den andra, säger Andreas Edlund, köksmästare Pontus Catering och The Dinner Club.

The Dinner Club drar igång 30 oktober och pågår till 3 november och Elias Agerhem från Pubologi, Max Thörnvall från Nombre Bar, Anton Peterson från Pontus Group, Fredrik Kristensen och Jonas Lagerström Gastronomi och Sebastian Lönnberg från Nook.

The Kitchen är en mindre matsal som rymmer 24 gäster vid Community Tables.

Mer om: Pontus Group
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Nyhetsbrev

Big Mac – i sommar även med bacon

Arkiv

En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Han går från Spotify till Gastrofy

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.115