23948sdkhjf

Öppet från morgon till kväll på Pontus nya kvarterskrog

La Girafe är namnet på den nya kvarterskrog som Pontus Frithiof och Thomas Dahlstedt i dag, den 16 september, öppnar på Kungsholmen i Stockholm. 

Den franskinspirerade bistron håller öppet från tidig morgon till sen kväll alla dagar i veckan.

 Vi är glada och förväntansfulla över att äntligen få öppna och erbjuda Kungsholmen en mysig kvarterskrog med smakrika rätter, god dryck och generösa öppettider. Vår ambition är att La Girafe blir det naturliga valet för alla som är på jakt efter det lilla extra till rimliga priser, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare av Pontus Group.

Han och Thomas Dahlstedt, ägare av restaurangföretaget Nordrest, annonserade i juni att de skulle öppna en ny krog tillsammansm med ett mat- och inredningskonceptet som är inspirerat av det mångkulturella Paris.

Enligt de nya ägarna ska La Girafe ska vara det oväntade och enkla alternativet för krogbesökarna i Stockholm. I bistron ska det serveras allt från små rätter, charkuterier, vällagade pastarätter och risotto till spännande nya rätter. Kompletterat av Pontus klassiker, köttbitar från grillen och desserter..

– La Girafe liknar inget vi tidigare gjort tillsammans och blir ett utmärkt komplement till våra övriga restauranger och en skjuts mot nya satsningar. Trots allt det nya kommer våra gäster känna sig hemma då Pontus dna finns rotat i restaurangens koncept och menyer. Detta tillsammans med vår fantastiska personal och generösa öppettider ser vi som framgångsfaktorer, säger Thomas Dahlstedt.

Oskar Lundberg, med mångårig erfarenhet från bland annat Fotografiska, Lilla Ego, Tak, Gyllene Freden och Oaxen Slip, är restaurangchef.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Forskning: Allt fler finkrogar utanför storstäderna
Handskuren pommes frites på ny snackbar i Stockholm
Här hamnar La Girafes systerkrogar
Ny vd på Urban Deli
Han satsar på obemannad pizzabutik
Nu är den japanska matbaren permanent
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.125