23948sdkhjf

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Pontus Group växer även i coronatider. I september öppnar Pontus Frithiof en ny kvarterskrog i fransk kolonialstil på Kungsholmen i Stockholm. 

Lekfullt, oväntat och enkelt är enligt ett pressmeddelande ledorden för den nya kvarterskrogen som består av kafé, bistro och loungebar.

Krogen kommer att erbjuda frukost, lunch och middag samt takeaway. I bistron ska det erveras allt från små rätter, charkuterier, vällagade pastarätter och risotto till spännande nya rätter, Pontus klassiker samt köttbitar från grillen och desserter.

 Vi ser mycket fram emot att få öppna en restaurang i stan igen. Konceptet och menyerna hämtar inspiration från fransk kolonialtid och vår ambition är att bli den där mysiga kvarterskrogen som man spontat besöker. Kungsholmen saknar i dag en bra kvarterskrog som erbjuder något från morgon till kväll, med det där lilla extra oavsett om du är på väg, vill äta hemma eller ute, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare Pontus Group.

Satsningen görs gemensamt av Pontus Frithiof och Thomas Dahlstedt, ägare av restaurangföretaget Nordrest.

 Det är roligt att vi efter så många år nu utvecklar vårt framgångsrika samarbete med ett helt nytt och eget koncept. Vår kvarterskrog blir ett bra komplement till våra övriga restauranger och blir ett avstamp för våra framtida satsningar, säger Thomas Dahlstedt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094