23948sdkhjf

Nu lanseras Noodle Company

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Vietnamesisk nudelkoncept får premiär i Entré i Malmö.

I vår öppnar vietnamesiska nudelkonceptet Noodle Company första restaurangen om 370 kvadratmeter i Entré i Malmö. Bakom konceptet står två entreprenörer inom restaurang- och kafé samt grossistledet, Anette Ngo och Christer Tran.

De ligger bakom restaurangkedjan Linnea & Basilika och nya cafékonceptet A&M Coffee Bar samt livsmedelsgrossistföretaget Easy Asia.

– På Noodle Company kommer vi bland annat att servera den klassiska vietnamesiska nationalrätten Phở [fuh] samt andra vietnamesiska rätter. Vi kommer inte att erbjuda en jättestor meny utan håller oss till 12–15 rätter. Stort fokus är istället kvalité på dem rätterna vi serverar såsom svensk kyckling och närproducerat, Christer Tran, affärsutvecklingschef.

Rekrytering av kökspersonal sker i mars medan serveringspersonalen rekryteras under april månad. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Panini släpper Amazon Go-koncept: ”Först på marknaden”

Paninis nya Grab and go-koncept ska ta matkedjan in i den tekniska framtiden.

Trendig salladsbar till Hyllie

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Nyhetsbrev

Ny marknadschef för Årets kock

Arkiv

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Därför ställdes 7-Eleven om till pizzerior

Näringslivsmedalj med kunglig glans till Fabrique

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Svensk mästare i hembryggd öl

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.087