23948sdkhjf

Flygplatslounge kan få pris

Pontus in the Air är nominerad i internationella branschtävlingen World Travel Awards. Röstning pågår fram till 20 maj.

Nomineringen gäller American Express Lounge by Pontus i Arlands Terminal 5  och loungen är nominerad i kategorin Europe’s leading Airport Lounge som kan bevistas av American Express Platinum- och Centurionmedlemmar.

– Vi är oerhört glada över nomineringen. Det är väldigt roligt att vi får vara med i en sådan prestigefull tävling tillsammans med de främsta i världen. Det är ett bevis på att vi är på rätt väg. Vår ambition är att bli den bästa flygplansrestaurangen och loungen i Europa, säger Pontus Frithiof ägare och grundare Pontus Group i en kommentar.

Priserna delas ut årligen sedan 1993 både i regionala ceremonier och galaceremonin för Europa hålls den 30 juni 2018 i Aten och den stora galafinalen äger rum den 30 november i Lissabon.

Pontus Group grundades 2002 av Pontus Frithiof och i dag består restauranggruppen  av Pontus in the Park i Solna, inklusive Pocket Solna, Pocket by Pontus i Arenastaden, Tidningshuset by Pontus, Deli by Pontus, Bakery by Pontus och Atelier 23, Pontus in the Air, Monstro samt American Express Lounge by Pontus på Stockholm-Arlanda Terminal 5, Tekniska by Pontus, Vinterträdgården by Pontus, Catering från Pontus samt all mat- och dryck på MTR Express. Pontus

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093