23948sdkhjf

Flygplatslounge kan få pris

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Pontus in the Air är nominerad i internationella branschtävlingen World Travel Awards. Röstning pågår fram till 20 maj.

Nomineringen gäller American Express Lounge by Pontus i Arlands Terminal 5  och loungen är nominerad i kategorin Europe’s leading Airport Lounge som kan bevistas av American Express Platinum- och Centurionmedlemmar.

– Vi är oerhört glada över nomineringen. Det är väldigt roligt att vi får vara med i en sådan prestigefull tävling tillsammans med de främsta i världen. Det är ett bevis på att vi är på rätt väg. Vår ambition är att bli den bästa flygplansrestaurangen och loungen i Europa, säger Pontus Frithiof ägare och grundare Pontus Group i en kommentar.

Priserna delas ut årligen sedan 1993 både i regionala ceremonier och galaceremonin för Europa hålls den 30 juni 2018 i Aten och den stora galafinalen äger rum den 30 november i Lissabon.

Pontus Group grundades 2002 av Pontus Frithiof och i dag består restauranggruppen  av Pontus in the Park i Solna, inklusive Pocket Solna, Pocket by Pontus i Arenastaden, Tidningshuset by Pontus, Deli by Pontus, Bakery by Pontus och Atelier 23, Pontus in the Air, Monstro samt American Express Lounge by Pontus på Stockholm-Arlanda Terminal 5, Tekniska by Pontus, Vinterträdgården by Pontus, Catering från Pontus samt all mat- och dryck på MTR Express. Pontus

Mer om: Pontus Group
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Veganskt intresserar på nätet

Coca-Cola ändrar formen: ”Största satsningen sedan 1971”

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Nyhetsbrev

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

Arkiv
1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109