Snabbmatskedjan står för bröllopsmaten

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Brist på veganska alternativ ledde till annorlunda val.

Nästa lördag ska Anna Niva och Konrad Oskarsson gifta sig i Luleå och gästerna kommer då att få smaka på en lite ovanlig bröllopsmeny – från hamburgerkedjan Max. Eftersom de blivande makarna från Stockholm är veganer ville de så klart ha en vegansk meny – vilket inte var så lätt

– Det visade sig vara ganska svårt. Vi hade kontakt med en restaurang och tog in cateringmenyer från olika ställen men det var aldrig särskilt bra. Då tänkte vi att om allt skiter sig så beställer vi från Max, för vi vet att de har en bra vegansk burgare, säger Anna Niva till Norrbottens Affärer.

Sagt och gjort – nu blir det Max veganska BBQ-sandwich till alla bröllopets 56 gäster. Den ovanliga beställningen är dessutom den första för hamburgerkedjan.

– Det är ju fantastiskt kul. Ett jätteroligt kvitto på att de gillar våra grejer. Inte minst att de väljer våra veganska eller vegetariska produkter som vi är väldigt stolta över och som vi har jobbat otroligt hårt med de senaste åren för att utveckla det sortimentet, säger Richard Bergfors, vd på Max Hamburgerrestauranger till tidningen.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Sibylla öppnade i Lund

Ny restaurang på stationen.

Norska pizzajätten öppnade i Gävle

Ikea in i Svensk Dagligvaruhandel

Lämnar vd-posten på Operakällaren

Ny samverkansarena ska lyfta branschen till toppen

– Vi vill utveckla livsmedelssektorn till en svensk kärnsektor i världsklass, säger Per Arfvidsson, ordförande i styrgruppen för nya Sweden food arena.

Vegansk snabbmat på Fältöversten

Nyhetsbrev

Sommelierer i Nord- och Sydamerika gör upp

Arkiv

De vill förbättra folkhälsan med hotellsamarbete

Duon bakom hälsobloggen och podden Food Pharmacy samarbetar med hotellkedja.

Vuxenglass

Baileys samarbetar med Stockholmsbaserad glassproducent och lanserar glassmaker och glassbil för vuxna.

De står för kaffet

Italiensk kaffeleverantör har skrivit avtal med Stureplansgruppen.

Han blir tv-kock

Ekstedts gastronomiska möte

Pizzakedjan till Borås

Från kloak till flaska

Nya Carnegie-bryggeriet och IVL brygger öl – på renat avloppsvatten.

Kopparbergs gjorde vinst

Ger Ikea-korvarna en match

Biltema satsar på kaféverksamheten – växer med 30 till 40 procent per år.

Triumf Glass kör helgpass i värmen

Ny ordförande i DLF

Norska ”Swish” tar över från servitörerna

Appen Vipps sköter beställningarna.

Monster ville få bort svensk logga – fick nej

Smakbruket i Tomelilla fick rätt mot energidrycksjätten.

Prata Mat:Bruce Hill

Möt Bruce Hill, kock från Kalifornien som gav försmak på sitt gästspel som äger rum i höst på Vassa Eggen.

Esperanto öppnar Sommarsalongen

När matsalen tar sommarpaus öppnar pop up-restaurang i loungen.

Årets Sibylling korad

Prisades på kedjans konvent.

Svensktillverkad Manhattan-vodka blir första på nästan 100 år

Första lagliga destilleriet sedan 1920-talet.

Här öppnar 7-eleven sin deli

Ny ordförande för Fiskbranschen

Pontus Björkdahl ny hållbarhetschef på Retursystem

Prata Mat: Peter Halldén

Reitan blir postombud

Efter Gast Kavalleriet

1

Wolt till Gävle

Från Lund till Malmö

Första färskpotatisen är här

Snabbmatskedjan står för bröllopsmaten

Framgång för McDonalds strategi

Restaurangerna fortsätter att växa

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.166