Snabbmatskedjan står för bröllopsmaten

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Brist på veganska alternativ ledde till annorlunda val.

Nästa lördag ska Anna Niva och Konrad Oskarsson gifta sig i Luleå och gästerna kommer då att få smaka på en lite ovanlig bröllopsmeny – från hamburgerkedjan Max. Eftersom de blivande makarna från Stockholm är veganer ville de så klart ha en vegansk meny – vilket inte var så lätt

– Det visade sig vara ganska svårt. Vi hade kontakt med en restaurang och tog in cateringmenyer från olika ställen men det var aldrig särskilt bra. Då tänkte vi att om allt skiter sig så beställer vi från Max, för vi vet att de har en bra vegansk burgare, säger Anna Niva till Norrbottens Affärer.

Sagt och gjort – nu blir det Max veganska BBQ-sandwich till alla bröllopets 56 gäster. Den ovanliga beställningen är dessutom den första för hamburgerkedjan.

– Det är ju fantastiskt kul. Ett jätteroligt kvitto på att de gillar våra grejer. Inte minst att de väljer våra veganska eller vegetariska produkter som vi är väldigt stolta över och som vi har jobbat otroligt hårt med de senaste åren för att utveckla det sortimentet, säger Richard Bergfors, vd på Max Hamburgerrestauranger till tidningen.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Sommaren innebar hög tillväxt för Alvestaglass

Snabbare med samma smakkaraktär

Han vidareutvecklar Mr Voon med nattöppen asiatisk streetbar.

Jobb & Karriär
Hon ska få fler att upptäcka Oumph

Wayne’s Coffee breddar veganskt utbud

Inför fler rätter med Oumph på menyn.

Från Sture till Brasserie 1742

Kock i modekampanj

Medgrundare av Stockholmskrogen Matateljén syns i modekedjan Uniqlos kampanj.

Nyhetsbrev

Läget akut för svenska flodkräftan

Men trots att arten är nära utrotning uppmanas svenskarna att prioritera den före signalkräftor.

Arkiv

Här öppnar Subway och Sibylla

2

Nu har sista munken sålts

MAP-packat växande trend i bagerinäringen

Hotel Rogge i nya händer

Nu startar äppelskörden

Ny chef för Stockholm Circle

Ölen kan bli dyrare

Upprop i restaurangbranschen - vill öka efterfrågan på svenska råvaror

Efter sommarens torka uppmanas restauranger och måltidsverksamheter välja svenskt kött, frukt och grönt för att stötta bönder efter sommarens torka.

”Århundradets kock” har gått ur tiden

Paulig rekryterar ny HR-chef

Norsk kedja expanderar i Sverige

Klassisk korv får klimatsmart kompanjon

Här öppnar Zócalo

Krispig fisk till city

Burger King grillar Whopper - i solen

Hamburgerkedjan utnyttjar extremvärmen i Kuwait.

7-eleven satsar på satelliter

Heineken investerar i kinesisk bryggerikoncern

Bolaget kommer även att licensera ut sitt varumärke för marknaderna i Kina, Hongkong och Macau.

Max vill skaka om Way out West

Coca-Cola höjer priserna

Esperanto i konkurs

Hovmästare ny chef på Röda Korset

Bordsservering på McDonald´s

Reitans rockad – hon blir ny vd i Sverige

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.122