23948sdkhjf

Stor reklamsatsning efter nytt sortiment

| Av Niklas Kallin Thander | Tipsa redaktionen

"Nu gör vi en jättesatsning", säger juicemärket God morgons brand manager Pernilla Morén.

För några veckor sedan lanserade Eckes-Granini-ägda juicemärket God morgon ett nytt ekologiskt sortiment bestående av fem olika produkter. Enligt God morgon själva följer man nu upp serien med vad man kallar "den största satsningen på tio år" för varumärket.

–Vi lanserade vår första ekojuice för 18 år sedan och nu gör vi en jättesatsning för att få ännu fler att välja våra ekologiska produkter, säger Pernilla Morén, Senior nordic brand manager för God morgon, i ett uttalande.

Läs också: Pizzakartong med återvinningsinstruktioner

Med det menar man en bred reklamsatsning, som kommer att omfatta traditionella medier, sociala medier, samarbeten med influencers och en digital utomhuskampanj som ska anpassas beroende på bland annat väder och tid.

Ytterligare en nyhet i samband med lanseringen är att God morgon väljer att följa med i det återvinningsinitiativ som flera saft- och juicetillverkare tagit den senaste tiden. I och med lanseringen kommer nämligen de nya produkternas flaskor att gå in i pantsystemet.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Svensk mästare i hembryggd öl

Corner Club smygöppnar

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Nyhetsbrev

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Arkiv

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.12