23948sdkhjf

Restaurangkedja med tidning

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Sushikedja berättar sin och råvarornas historia på papper.

Sushi Yama lanserar magasinet Yama Paper, som även är tillgänglig digitalt. Tidningen, som lanseras i en utgåva om 30 000 exemplar två gånger per år, ska finnas i kedjans samtliga restauranger och läsarna bjuds på redaktionellt innehåll i form av allt från resereportage till historia kopplad till sushin och dess råvaror.

- Yama Paper är ett projekt som vi har sett fram emot under en längre tid. I år har Sushi Yama dessutom funnits i 10 år och vi känner att det är rätt i tiden för en lansering. För oss är det ett sätt att ge lite tillbaka till våra gäster och de som uppskattar vårt varumärke. Vi vill ta sushin och Japan närmare Sverige och det tror vi att magasinet kan bidra till. Samtidigt tror vi fortfarande att tryckt media uppskattas och därför har vi valt publicering på webben som ett komplement till den tryckta upplagan snarare än tvärtom, säger Danny Barsoum, pr-och varumärkesansvarig hos restaurangkedjan.

Sushi Yama grundades 2008 och har till dags dato 35 restauranger runtom i Sverige.

Mer om: Sushi Yama
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Nyhetsbrev

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Arkiv

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.123