23948sdkhjf

Viking Line förlänger med landslaget

Rederiet förlänger samarbetet med Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorlandslaget i ytterligare två år.

Sedan 2017 har Viking Line ett långsiktigt samarbete med Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorlandslaget.

Nu förlängs samarbetet med ytterligare två år, till och med 2020, och samtidigt inleds ett nytt samarbete med Årets Kock och Årets Servitör i Finland där rederiet blir huvudsamarbetspartner i tre år. Även de finska vinnarna ska bland annat att bidra med specialframtagna menyer och dryckesrekommendationer för resenärerna.

Sedan starten har samarbetet bland annat resulterat i en helt ny buffé, ett julbord och en grönare barnbuffé. Svenska Kocklandslaget har också varit med och uppdaterat menyn för Viking Lines konferensgäster och serverar under september månad en avsmakningsmeny på nöjeskryssaren Viking Cinderella samt Helsingforsfartygen Gabriella och Mariella.

-Det har varit både spännande och lärorikt för oss i Svenska Kocklandslaget att möta de utmaningar som kan finnas i att driva högklassiga restauranger till havs, så vi ser med glädje fram emot att fortsätta resan med Viking Line. Tillsammans med den duktiga personalen på fartygen kommer vi att ta matupplevelsen ombord till nya höjder, säger Fredrik Andersson, lagledare för Svenska Kocklandslaget i en kommentar.

I Finland har Viking Line även slutit ett avtal med tävlingarna Årets Kock och Årets Servitör, där rederiet blir huvudsamarbetspartner de närmaste tre åren. Ombord kommer de finska vinnarna bland annat att bidra med specialframtagna menyer och dryckesrekommendationer för Viking Lines resenärer.

Viking Line har sammanlagt närmare 40-talet restauranger och caféer och rederiet har220 fast anställda kockar och över 320 servitörer som arbetar på de sju fartygen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11