23948sdkhjf

Färdiglagat à la Operakällaren

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Restaurangen presenterar nu fem färdiglagade maträtter under etiketten Food by Nobis i ett antal livsmedelsbutiker.

Restaurangen presenterar fem färdiglagade maträtter under etiketten Food by Nobis i ett antal livsmedelsbutiker.

Operakällaren och kökschef Stefano Catenacci lanserar klassiska måltider under namnet Food by Nobis som nu lanseras i ett antal Ica-butiker i initialt Stockholm.

-Det känns fantastiskt att vara tillbaka med färdiglagade maträtter. Kanske kommer inte alla ihåg, men jag var faktiskt pionjär på området för flera år sedan. Nu är jag tillbaka med fina premiumprodukter som jag känner mig väldigt stolt över, säger Stefano Catenacci, kökschef på Operakällaren i en kommentar.

På menyn finns köttbullar med potatismos, kokt kalv i dillsås, biffstroganoff med vildris, sendaninipasta med hummersås och fisk med het ingefärssås. Rätterna presenteras i en- eller tvåtrågslösningar beroende på rätt så att att exempelvis sås- och mosblandning undviks.

Operakällaren lanserade färdigrätter 2005 och sortimentet gör nu återkomst i livsmedelsbutikerna.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Glutenfria bageriet med ny vd

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

Stjärnkrögaren säljer sina Gamla stan-krogar

Flying Elk, Corner Club och Gaston får nya ägare.

Kopparbergs ”pink gin” överträffar förväntningarna

Nyhetsbrev

Var tionde öl är alkoholfri

Arkiv

Hit kommer Linnea & Basilika

Ny krog med unikt brasilianskt koncept

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109