23948sdkhjf

Holy Greens får utmärkelsen Årets Hälsokrog

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Hälsokonceptet med restauranger i flera svenska städer prisades i den första rundan av prisutdelningen på Skandiascenen på måndagskvällen.

Holy Greens med restauranger i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg tilldelas priset Årets Häslokrog vid Resaturanggalan på Cirkus i Stockholm.

Holy Greens tilldelas priset med motiveringen;

"En expansion av högklassiga salladsbarer runt om i landet gör det enkelt för många att snabbt och enkelt välja hälsosamt. Råvaror eftersäsong och träffsäkra smakmässiga sallader som passar gäster på språng eller för den som vill sitta ned".

 – Det känns helt fantastiskt att få bli uppmärksammade och ta emot detta pris efter allt hårt jobb vi lagt ner ute på våra restauranger. Det är en stämpel på att vi gör rätt i resan mot att göra Sverige hälsosammare. Vi har aldrig tagit några genvägar för att kunna servera dagsfärska sallader, och det har belönat sig. Hela Team Holy står bakom vår framgång. Våra distriktschefer, restaurangchefer och alla medarbetare som sliter i köket. Utan det hårda jobbet hade aldrig våra sallader kunnat smaka så gott och fräscht som de gör. Nu har vi fått något sorts kvitto på att vi gör rätt saker, men vi behöver hela tiden utvecklas, förändras och inspireras. Det kommer märkas framöver, säger David Egonson, vd och medgrundare av Holy Greens i en kommentar.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Restaurangchefer vill inte ändra inköpen för miljöns skull

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Invigning på Kungsholmen 37 år efter att snabbmatskedjan först anlände till Stockholm.

Uber Eats i samarbete med Icabutik och saluhall

Anrikt bryggeri ska omprofileras och expandera

Tre nya McDonald's – alla öppnar i december

Expansionen fortsätter med invigningar i Bollnäs, Ödeshög och Nykvarn.

Nyhetsbrev

Convenience växer i betydelse

Arkiv

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

McDonald's har slut på halloumi

FN-priset utdelat: ”Som Nobelpriset för oss i ägarfamiljen”

Axfood lanserar nytt eget varumärke – storpack för restauranger

Eskobars gitarrist bygger flytande restaurang

Frederik Zäll tar Texas till hemstaden Åkersberga.

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

2

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Ännu en Burger King-restaurang

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.131