23948sdkhjf

Holy Greens får utmärkelsen Årets Hälsokrog

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Hälsokonceptet med restauranger i flera svenska städer prisades i den första rundan av prisutdelningen på Skandiascenen på måndagskvällen.

Holy Greens med restauranger i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg tilldelas priset Årets Häslokrog vid Resaturanggalan på Cirkus i Stockholm.

Holy Greens tilldelas priset med motiveringen;

"En expansion av högklassiga salladsbarer runt om i landet gör det enkelt för många att snabbt och enkelt välja hälsosamt. Råvaror eftersäsong och träffsäkra smakmässiga sallader som passar gäster på språng eller för den som vill sitta ned".

 – Det känns helt fantastiskt att få bli uppmärksammade och ta emot detta pris efter allt hårt jobb vi lagt ner ute på våra restauranger. Det är en stämpel på att vi gör rätt i resan mot att göra Sverige hälsosammare. Vi har aldrig tagit några genvägar för att kunna servera dagsfärska sallader, och det har belönat sig. Hela Team Holy står bakom vår framgång. Våra distriktschefer, restaurangchefer och alla medarbetare som sliter i köket. Utan det hårda jobbet hade aldrig våra sallader kunnat smaka så gott och fräscht som de gör. Nu har vi fått något sorts kvitto på att vi gör rätt saker, men vi behöver hela tiden utvecklas, förändras och inspireras. Det kommer märkas framöver, säger David Egonson, vd och medgrundare av Holy Greens i en kommentar.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Nyhetsbrev

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Arkiv

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Antalet krogkonkurser ökade kraftigt 2018

Svenska Ägg: Det finns en marknad för hönskött

Sju av tio svenskar äter eller kan tänka sig äta hönskött, enligt undersökning.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Brott mot livsmedelslagen kan ge fängelse

Picadeli i storaffär

VIP-kockar volontärer i grötigt myskaos

Idag var det dags för Stadsmissionens årliga julgröt till förmån för hemlösa. De första 2000 portionerna tog slut i ett nafs. Ny leverans och praktiskt lagda Vip-kockar löste årets kockutmaning med bravur.

Styckmästarn med ny vd

De är bäst på street food

Matsas Mat, Korrito och The Good Gringo är finalister i kategorin Årets streetfood i Fast Food Awards 2019.

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Lanserar ersättning för plastsugrör

Ny Sushi Yama i Linköping

Historiskt låg skörd av matpotatis

Sushikedja öppnar nytt

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.097