23948sdkhjf

Holy Greens får utmärkelsen Årets Hälsokrog

Hälsokonceptet med restauranger i flera svenska städer prisades i den första rundan av prisutdelningen på Skandiascenen på måndagskvällen.

Holy Greens med restauranger i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg tilldelas priset Årets Häslokrog vid Resaturanggalan på Cirkus i Stockholm.

Holy Greens tilldelas priset med motiveringen;

"En expansion av högklassiga salladsbarer runt om i landet gör det enkelt för många att snabbt och enkelt välja hälsosamt. Råvaror eftersäsong och träffsäkra smakmässiga sallader som passar gäster på språng eller för den som vill sitta ned".

 – Det känns helt fantastiskt att få bli uppmärksammade och ta emot detta pris efter allt hårt jobb vi lagt ner ute på våra restauranger. Det är en stämpel på att vi gör rätt i resan mot att göra Sverige hälsosammare. Vi har aldrig tagit några genvägar för att kunna servera dagsfärska sallader, och det har belönat sig. Hela Team Holy står bakom vår framgång. Våra distriktschefer, restaurangchefer och alla medarbetare som sliter i köket. Utan det hårda jobbet hade aldrig våra sallader kunnat smaka så gott och fräscht som de gör. Nu har vi fått något sorts kvitto på att vi gör rätt saker, men vi behöver hela tiden utvecklas, förändras och inspireras. Det kommer märkas framöver, säger David Egonson, vd och medgrundare av Holy Greens i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Restauranggalan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062