23948sdkhjf

Till bords!

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

De första priserna är utdelade på Skandiascenen och gästerna har satt sig till bords för förrätten, Rökt röding från Umlax.

De första priserna är utdelade och nu väntar sittande middag och under tiden följer prisutdelningen. För middagen svarar Stockholm Culinary Team och menyn är som följer;

Läs också: Mingel från Restauranggalan

Välkomstdrink Louis Bouillot Crémant de Bourgogne, Frankrike Öl & snacks vid förmingel Carlsberg Export, HOF, Unfiltered eller alkoholfritt alternativ. Som snacks Salamichips från Tulip.

Förrätt bestod av kallrökt bakad röding från Umlax serverad med fläderkapris, picklad gurka, rödingrom och rågbrödsflarn smaksatt med fänkålspollen, vaniljpicklad silverlök samt pepparrotsgrädde. Till förrätten vin Santa Carolina Reserva Sauvignon Blanc, Chile Öl Nya Carnegie Bryggeriet Paper Dragon.

Huvudrätten bestod av bakad pressad sida med vindelrökt västerbottensost, isterbandskryddad fläskfilé, isterbandscrust, rödbetskräm med ättika, picklad avlång rödbeta, saltbakade knippbetor och mörkrostad grissky med ättika. Vin Fortant Terroire Littoral Cabernet Sauvignon, Frankrike Öl Brooklyn Local 1.

Dessert bestod av gräddfilsmousse med spritig blåbärskräm, mandelparfait, mandelkaka, choklad- och karamellkräm, lagerblads- och blåbärsgel samt oxalis och salt mandelsmul. Öl Nya Carnegiebryggeriet Krakatau Vickning Grillat flatbread med bakad fläsksida, ingefärspickles, soyamajjo, koriander och sesam. Vickning lagad på OFYR i samarbete med Menigo

Mer om: Restauranggalan


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Tyska bron vill bygga restaurangbrygga

Nu återinvigs klassisk saluhall

Nyöppnar efter omfattande renovering med flera restauranger och handel.

Från Sabis till Clarion Hotel Sign

Myllymäkis meny tonsatt av Gessle

Nu introducerar Finnair ett musiksamarbete mellan kocken och artisten för att skapa optimal matupplevelse ombord.

Lanserar svensk ekologisk sriracha

Här öppnar Harrys

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Prisas ånyo för hållbarhet och envetet fokus på matsvinn

I veckan utsågs han av Vi Konsumenter till Årets Hållbarhetskock.

Arkiv

Coca Cola fick rätt mot norsk läsk

Vegetarisk rätt Söderbornas favorit

Prisas för viltmat

Hon vann Mack-SM med klimatsmartare alternativ

Stockholmsbagare bakom Sveriges bästa macka.

Trio till köpcentrum

Så vill Martin & Servera och Kronfågel minska matsvinnet

Ska ta vara på gamla värphöns som slaktas utan att köttet används.

Det här är årets bästa charkuterier

Slowfood på ny nivå

Hantverksbageri till NK Parkaden

En bransch i uppgång

Från Arla till LRF

Mejerijättens kommunikationschef efterträder Linda Segerblom på LRF.

Ny lunchresturang i Solna

De öppnar restaurang Handelshuset

Välmeriterad duo satsar på fransk bistromat och bakverk i Handelshuset i Saltsjöbaden.

Hjälp oss att utveckla RS Restauranger & Storkök

Delta i vår läsarundersökning.

O´Learys vd kliver av

Efter knappt tre år lämnar Christian Bellander vd-posten. Han får nu styrelsepost i företaget.

En lagledares julbordsfavoriter

På RS Restauranger & Storköks Facebooksida tipsar Svenska Kocklandslagets lagledare Fredrik Andersson om fem julbordsmåsten.

15 koncept till Kungälv

Här är kafé- och restaurangkoncepten som tar plats i Kongahälla Food Hall som öppnar i slutet av mars nästa år.

Urban Deli firar tio år med ny bar

Jobb & Karriär
Han blir ny CFO för Menigo

Ölbrist är inte ett problem – ännu

Mer vegetariskt på tallriken

Här öppnar gastropub

1

Restauranggalan 2018
Luzette bjuder på årets kroginteriör

Till bords!

Kockduo till Frippes

Dumplingkedja öppnar fjärde restaurangen i år

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.164