23948sdkhjf

Till bords!

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

De första priserna är utdelade på Skandiascenen och gästerna har satt sig till bords för förrätten, Rökt röding från Umlax.

De första priserna är utdelade och nu väntar sittande middag och under tiden följer prisutdelningen. För middagen svarar Stockholm Culinary Team och menyn är som följer;

Läs också: Ölgäris gick segrande ur striden

Välkomstdrink Louis Bouillot Crémant de Bourgogne, Frankrike Öl & snacks vid förmingel Carlsberg Export, HOF, Unfiltered eller alkoholfritt alternativ. Som snacks Salamichips från Tulip.

Förrätt bestod av kallrökt bakad röding från Umlax serverad med fläderkapris, picklad gurka, rödingrom och rågbrödsflarn smaksatt med fänkålspollen, vaniljpicklad silverlök samt pepparrotsgrädde. Till förrätten vin Santa Carolina Reserva Sauvignon Blanc, Chile Öl Nya Carnegie Bryggeriet Paper Dragon.

Huvudrätten bestod av bakad pressad sida med vindelrökt västerbottensost, isterbandskryddad fläskfilé, isterbandscrust, rödbetskräm med ättika, picklad avlång rödbeta, saltbakade knippbetor och mörkrostad grissky med ättika. Vin Fortant Terroire Littoral Cabernet Sauvignon, Frankrike Öl Brooklyn Local 1.

Dessert bestod av gräddfilsmousse med spritig blåbärskräm, mandelparfait, mandelkaka, choklad- och karamellkräm, lagerblads- och blåbärsgel samt oxalis och salt mandelsmul. Öl Nya Carnegiebryggeriet Krakatau Vickning Grillat flatbread med bakad fläsksida, ingefärspickles, soyamajjo, koriander och sesam. Vickning lagad på OFYR i samarbete med Menigo

Mer om: Restauranggalan
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

80 recept och 70 tips i Paul Svenssons Rädda maten-bok

Kritiserar ojämställda kocktävlingar: ”Det går för långsamt”

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

3 kvinnor och 21 män i Årets kock-kvalet

Snabbmatskedjan först med svenskt Amazon Go-koncept

Trendig salladsbar till Hyllie

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Nyhetsbrev

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Arkiv

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.122