23948sdkhjf

Till bords!

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

De första priserna är utdelade på Skandiascenen och gästerna har satt sig till bords för förrätten, Rökt röding från Umlax.

De första priserna är utdelade och nu väntar sittande middag och under tiden följer prisutdelningen. För middagen svarar Stockholm Culinary Team och menyn är som följer;

Läs också: Ölgäris gick segrande ur striden

Välkomstdrink Louis Bouillot Crémant de Bourgogne, Frankrike Öl & snacks vid förmingel Carlsberg Export, HOF, Unfiltered eller alkoholfritt alternativ. Som snacks Salamichips från Tulip.

Förrätt bestod av kallrökt bakad röding från Umlax serverad med fläderkapris, picklad gurka, rödingrom och rågbrödsflarn smaksatt med fänkålspollen, vaniljpicklad silverlök samt pepparrotsgrädde. Till förrätten vin Santa Carolina Reserva Sauvignon Blanc, Chile Öl Nya Carnegie Bryggeriet Paper Dragon.

Huvudrätten bestod av bakad pressad sida med vindelrökt västerbottensost, isterbandskryddad fläskfilé, isterbandscrust, rödbetskräm med ättika, picklad avlång rödbeta, saltbakade knippbetor och mörkrostad grissky med ättika. Vin Fortant Terroire Littoral Cabernet Sauvignon, Frankrike Öl Brooklyn Local 1.

Dessert bestod av gräddfilsmousse med spritig blåbärskräm, mandelparfait, mandelkaka, choklad- och karamellkräm, lagerblads- och blåbärsgel samt oxalis och salt mandelsmul. Öl Nya Carnegiebryggeriet Krakatau Vickning Grillat flatbread med bakad fläsksida, ingefärspickles, soyamajjo, koriander och sesam. Vickning lagad på OFYR i samarbete med Menigo

Mer om: Restauranggalan
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Nyhetsbrev

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Arkiv

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Antalet krogkonkurser ökade kraftigt 2018

Svenska Ägg: Det finns en marknad för hönskött

Sju av tio svenskar äter eller kan tänka sig äta hönskött, enligt undersökning.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Brott mot livsmedelslagen kan ge fängelse

Picadeli i storaffär

VIP-kockar volontärer i grötigt myskaos

Idag var det dags för Stadsmissionens årliga julgröt till förmån för hemlösa. De första 2000 portionerna tog slut i ett nafs. Ny leverans och praktiskt lagda Vip-kockar löste årets kockutmaning med bravur.

Styckmästarn med ny vd

De är bäst på street food

Matsas Mat, Korrito och The Good Gringo är finalister i kategorin Årets streetfood i Fast Food Awards 2019.

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Lanserar ersättning för plastsugrör

Ny Sushi Yama i Linköping

Historiskt låg skörd av matpotatis

Sushikedja öppnar nytt

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.113