23948sdkhjf

En leverantör att lita på

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Årets Leverantör är Rational.

 - Vi är fantastiskt glada och stolta, det här priset är ett bevis på vårt engagemang och den utveckling som vi gjort tillsammans med våra kunder! Vårt mål har alltid varit att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra kunder. Därför ligger det här priset oss varmt om hjärtat. Vi ser en spännande framtid framför oss och nästa steg som vi jobbar stenhårt med är hållbarhet och att tillsammans även där göra skillnad i branschen, säger Ulf Eklund, vd för Rational Scandinavia i en kommentar.

Läs också: Ölgäris gick segrande ur striden

Motivering till utmärkelsen lyder;

"Årets Leverantör arbetar med experter, utvecklingsingenjörer och kockar sida vid sida – allt för att bli kockarnas egna företag. Med konsekvent fokus på matlagning har man under väldigt lång tid varit ledande och förfinat sina produkter".

Rational är maskinkonstruktörer och leverantörer av ugnar och tekniska produkter för storköksmiljö och proffskök.Det hela började med idén att kombinera ånga och varmluft i en och samma ugn. Företaget uppfann den första kombiugnen 1976.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

80 recept och 70 tips i Paul Svenssons Rädda maten-bok

Kritiserar ojämställda kocktävlingar: ”Det går för långsamt”

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

3 kvinnor och 21 män i Årets kock-kvalet

Snabbmatskedjan först med svenskt Amazon Go-koncept

Trendig salladsbar till Hyllie

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Nyhetsbrev

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Arkiv

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.135