23948sdkhjf

Tjoget i ny skrud

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Ny serveringsyta för Stockholmskrogen som också fått ett ansiktslyft.

Tjoget i Hornstull i Stockholm lanserar nytt koncept och utseende signerat byrån Arrhov Frick. I och med omarbetningen av konceptet till att bli ett ölkafé, Kafé Tjoget, har även antalet sittplatser utökats då lokalen inte längre inhyser barberarsalongen Roy & Son. Det "nya" namnet är en hommage till det gamla Kafé Tjoget, som också låg i Hornstull och som var Sveriges sista ölkafé att stänga år 1994. 

- Det känns väldigt kul att få möjligheten att göra Tjoget ännu mer tillgängligt. Med en ny serveringsyta i Tjogets lokaler har vi cirka 40 nya sittplatser. Gott om plats för stora sällskap som inte tidigare fått plats att hänga hos oss, säger Joel Söderbäck som är en av krögarna på Tjoget i en kommentar.

På menyn finns varma och kalla smårätter som chark, focaccia och sötsaker med inspiration från medelhavet. Kafé Tjoget öppnar 6 november och ska servera mat och dryck från lunch till sent alla veckans dagar därtill brunch från på helger.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Nyhetsbrev

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Arkiv

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Invigning av NK:s nya saluhall

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Mackmyra behöver pengar

Vigårda till Västerås

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.128