23948sdkhjf

Här är finalisterna i Årets Briljanta Idé

Trio nominerad till priset som delas ut under Fast Food Awards på Kistamässan i januari.

Burgerkedjan Max, svinn- och hållbarhetskonceptet Sopköket och The Fishery är nominerade till priset i Årets upplaga av Fast Food Awards. Vinnaren koras den 30 januari under mässan Fastfood & Café som äger rum på Kistamässan i Stockholm.

Vinnaren av Årets Briljanta Idé ska ha slagit branschen med häpnad. "Tänk att dom kom på en sådan lysande lösning!" Vinnaren finns bland alla de "kreatörer" som sliter med att skapa smarta och lönsamma lösningar för branschen, oavsett om det handlar om it-teknik eller serviceanda. De har gjort det oväntade till det självklara.

Här är finalistmotiveringarna;

Sopköket

Råvaror som annars skulle slängas tas om hand om på ett lättförståeligt, ansvarsfullt och nytt sätt. Men inte bara det, det inbegriper också ett totalgrepp på svinn och strävan efter ett mer hållbart samhälle.

MAX Burgers

Med ett brett och mångårigt engagemang för hållbarhet har Max Burgers i år tagit ett revolutionerande steg, att inte nöja sig med att vara neutrala mot klimatet. Företaget lanserade klimatpositiva burgare, en strategi som sätter en välbehövlig standard för hela branschen.

The Fishery

Kött, fågel och grönsaker finns redan som snabbmat, men fisk? På The Fishery serveras mat från havet vällagat, snabbt och till bra priser. Klassiker som tacos, hamburgare fish & chips omtolkas med fisken i centrum. Allt serveras snyggt och med miljötänk. En glimrande måltid!

Fast Food Awards delas ut av tidningen Fast Food Magazine och priserna i åtta ketagorier delas ut på Kistamässan i Stockholm 30 januari.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078