23948sdkhjf

Hon tar över på Svenskt Kött

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Branschorganisationen rekryterar vd från LRF.

Isabel Moretti har utsetts till ny vd för Svenskt Kött och ersätter därmed Elisabeth Qvarford. Isabel Moretti kommer närmast från tio års tjänst som chef för Energi och miljöenheten på LRF.

Läs också: Ungas matval styrs av värderingar

– I det samhälle vi lever i idag blir debatten allt mer baserad på starka värderingar – på gott och ont. Här har svensk djurhållning och köttproduktion fortsatt stora möjligheter att positionera sig som det bästa valet för konsumenten. Det här vill jag vara en del av, säger Isabell Moretti i en kommentar.

Nuvarande vd Elisabeth Qvarford lämnar därmed Svenskt Kött där hon arbetat sedan 2012, varav de senaste tre åren som vd.

– Jag lämnar med varm hand över detta roliga och intressanta uppdrag till Isabel Moretti. Jag är inne på mitt sjunde år i det svenska köttets tjänst och känner mig redo för nya utmaningar, säger Elisabet Qvarford.

Isabel Moretti tillträder som vd den 10 januari 2019.

Mer om:Svenskt Kött
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Nyhetsbrev

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Arkiv

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Äntligen invigningsdatum för Max flaggskepp vid Medborgarplatsen

Firar med att introducera en ny Medis-burgare.

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.107